Parkovanie v Bratislave - Nivy, Apollo
Dobry den, kde sa da prosim bezplatne zaparkovat v oblasti niv a apollo centrom? Do prace musim chodit autom a zamestnavatel neposkytuje parkovanie. Z viacerych dovodov zial preprava autobusom alebo vlakom pre mna nie je mozna. Dakujem za rady 🙂
nikde zadarmo jedine sa presuvat po parkoviskach nivy eurovea ale aj tak to uplne nevyjde
@mamina7070 aj parkovisko medzi apollom a ministerstvom hospodarstva je spoplatnene? Ked som tam pracovala 7 rokov dozadu este sa tam dalo bezpatne parkovat..
@mamina7070 aj parkovisko medzi apollom a ministerstvom hospodarstva je spoplatnene? Ked som tam pracovala 7 rokov dozadu este sa tam dalo bezpatne parkovat..
@tajfa https://paas.sk/mapa-zon/
Pred 7 rokmi neexistovala parkovacia politika... Ako Bratislavcan s trvalym pobytom mozes mat navstevnicku kartu za 10 eur za rok a 2h zdarma v navstevnickych zonach... potom platis.
@tajfa za appollom sa este stale parkovat da, po celej ulici Mlynske nivy, pripadne neviem ako daleko to mas ale napr v obi sa da parkovat zadarmo cely den, alebo na plynarenskej je parkovaci dom - nepamatam si presne cenu ale par € na cely den
@tajfa nezaparkujes. Su odstavne parkoviska kvoli tomu urcene kde zaparkujes auto a mhd sa presunies do prace.
Robím v apolle ale mam väčšinou HO. Dá sa tam vzadu zadarmo parkovať ale musíš dôjsť skôr ako o 7 ráno žiaľ . Ináč neskôr len platené
@tajfa nezaparkujes. Su odstavne parkoviska kvoli tomu urcene kde zaparkujes auto a mhd sa presunies do prace.
@kamila2021 prosim ta nepis ked nevies
Parkovisko medzi MH a Apolom je zadarmo, avšak treba prísť skoro ráno, pred 7.00. A dennodenne tam chodí odťahovka.
@tajfa tu mas mapku kde sa da parkovat - obi, cervena bodka je spominane platene parkovisko za rozumnu cenu a cervene ciary su zadarmo. O 9 uz miesto nenajdes, resp uz o 8 moze byt problem, v obi este miesto najdes. V niektorych usekoch pri BBC sa parkuje tak vseliako (volame to tankodrom tak si vies asi predatavit) ale policajti neriesia
@tajfa tu mas mapku kde sa da parkovat - obi, cervena bodka je spominane platene parkovisko za rozumnu cenu a cervene ciary su zadarmo. O 9 uz miesto nenajdes, resp uz o 8 moze byt problem, v obi este miesto najdes. V niektorych usekoch pri BBC sa parkuje tak vseliako (volame to tankodrom tak si vies asi predatavit) ale policajti neriesia
@stormie ale pocul som ze od 10 sa uz uvolnia nejake miesta co poodchadzaju na sluzobky a k zakaznikom prec
Pracujem v tej oblasti a naozaj je to tak, ze do 7mej sa medzi Apollom a MH SR tam zaparkovat da, neskor uz nie.
Pracujem v tej oblasti a naozaj je to tak, ze do 7mej sa medzi Apollom a MH SR tam zaparkovat da, neskor uz nie.
Dievcata prosim a parkovanie v Nivy tower a okoli? Nastupijem do novej prace a toto je veci co ma desi. MHD to mam na 1 prestup a bude to narocne kvoli skole a detom 🤦♀️
Dievcata prosim a parkovanie v Nivy tower a okoli? Nastupijem do novej prace a toto je veci co ma desi. MHD to mam na 1 prestup a bude to narocne kvoli skole a detom 🤦♀️
@anonym_9d6a2e tak tam ak sa nemylim uz plati parkovacia politika takze zadarmo nezaparkujes. Skus sa spytat este zamestnavatela ci neposkytuje platene parkovisko. U nas je taka moznost, myslim ze 50-60/mesiac

nikde zadarmo jedine sa presuvat po parkoviskach nivy eurovea ale aj tak to uplne nevyjde