Parťáčka na zhadzovanie kilečiek - Bratislava
Ide leto! Pozerám, že som sa stihla obaliť slaninou, tak by som rada začala s pohybom - chôdza, beh, kombinácia vo večerných hodinách. Potrebujem vypadnúť z pohodlnej sedačky.
Ak by osud dal a našla by sa tu parťáčka, ktorá by šla do toho so mnou a ešte by sme boli nebodaj susedky, tak to by bola šupa.
Mám 30. Bývam medzi Apollo Business Centra a Euroveou.
@monika231076 ahoj, pre mna je to miesto na pohyb najlepsie co najblizsie, kusok kde byvam je taky cyklisticky chodnik na pristavnej - prave som isla po nom, a kopec bezcov a cyklistov, tak ak ti nerobi problem aj dojst do ruzinova, bola by som rada keby si sa pridala 😊
Už som sa chcela pridať a na konci čítam, že bývaš ďaleko, tiež som z Dúbravky 😁
Časovo by som to tak ďaleko nedávala, keďže sa vždy ponáhľam kvôli deťom 😳
Rada by som sa pridala ale žiaľ, ďaleko. Ja bývam v Devínskej 😔
@22abigail22 a sakra, BA je jedna velka dedina, ale naozaj je to daleko ked ma clovek toho vela, je lepsie najst partacku z blizka 😊
@nikca_123 ahoj, ja sice nepotrebujem zhadzovať kilecka, len sa chcem opytat preco chces behat pri najrušnejšej ceste v BA? Vobec sa neodporúča cvicit pri takych rušných cestách, lebo pri športe natahujes do pľúc viac vzduchu ako pri chôdzi a tam budes ťahať do pľúc akurat tak viac znečisteného vzduchu.
Viem ze si si nepýtala radu, tak ak sa ta to dotklo, tak sa vopred ospravedlnujem a považuj moji radu za bezpredmetnú.
Inak prajem vela úspechov pri zhadzovani kileciek.
Ja by som sa hneď pridala len neviem či by sa mi to podarilo lebo dcérka mi chodí spinkat o 21-22hej.....ja bývam blízko takže to by bolo super 😀

Ahojky rada ťa spoznám len ja som z dubravky