icon

Pasy - klientské centrum Tomášikova Bratislava

11. mar 2022

Ahojte, prosim neviete ako to vyzerá? Este stále je taky nával? Bola som minulý piatok a čistý masaker, tak ci uz sa to ukludnilo alebo je stále nápor. Neponáhľa mi to len mam teraz možnosť ísť si ho vybaviť.

sirka9
11. mar 2022

vsak chodte na akekolvek oddelenie kde robia pasy, odkedy je tomasikova tak vsetci chodia tam a ostatne oddelenia su prazdne. 😁

renka30
11. mar 2022

Presne tak, pasy sa daju aj inde ako na Tomasikovej vybavit napr. https://www.minv.sk/?or-pz-ba-ii https://www.minv.sk/?or-pz-ba-iv

autor
11. mar 2022

@sirka9
@renka30 dakujem baby, velmi ste mi pomohli 😀

Poprosím ak mate niekto čerstvú info z Tomášikovej, ako to tam vyzerá? Stále taky nával?

janka2501
11. mar 2022

ano,je tam stale naval, a aj na ruzinovskej je plno,kamoska bola dnes, a nic s toho

mata1001
11. mar 2022

Jasne ze je nával a aj bude minimalne do konca leta...neviem preco kazdy chodí na tu Tomasikovu, čakaju tam 5hodin a potom sa rozkrikuju, ze dlho čakaju...ved kurnik, popozeram sa aj po inom oddelení v inych blizkych mestách...

autor
11. mar 2022

@mata1001 …veď kurnik…. v inych mestách je tiez nával… tak idem tam kde to mam najbližšie… a kym tam pojdem zisťujem ci je tam uz menší nápor.

mata1001
11. mar 2022

Objednaj sa...online. .

bluerose
Autor odpoveď zmazal
autor
11. mar 2022

@mata1001 …uz nie su voľne termíny, dcera sa stihla objednať na koniec marca, ja 2 sekundy po nej uz nie. Sledujem online, toto by mi samozrejme vyhovovalo.

autor
11. mar 2022

@bluerose dakujem, v piatok sme odišli pred 9tou, vtedy uz neboli lístky, par miest pred nami došli.

baboobchod
11. mar 2022

Ja potrebujem synovi prvý občiansky. Myslíte, ze nával na pasovom znamená aj nával na OP? Alebo to sú iné úradníčky?

lienka.7
11. mar 2022

Detto ružinovská, dnes som tam strávila 3 a pol hodiny. A to som prišla 8.10, plno ludi vo vnútri a ani automat potom lístky nedával. Cize treba prísť hneď ráno do rady. Deti beru potom dopredu, ale tiež musíte mať listok.

lienka.7
11. mar 2022

@baboobchod je to to iste👌

autor
11. mar 2022

@baboobchod to je ten isty "rad" listkov, pasy aj obc.preukazy, vsetko spolu.

autor
13. mar 2022

Tak termin konecne zarezervovany. Jeden jediny ktory tam teraz bol, od minuleho tyzdna kontrolujem viackrat denne, na kedy to mam som sa dozvedela az z mailu 😂