icon

Pediater v Bratislave

fantinka
6. okt 2021

Viem, ze tu je uz kopec starsich diskusii na tuto temu, no hodnotenia nie su aktualne. Skutocne nie je mozne najst v Ba dobreho pediatra? Mesiac hladam, bud plny stav alebo neberu mimo obvod. Viete mi poradit prosim takeho, ktory nema problem s ockovanim, vyter aj crp spravi bez doprosovania a lieci chore dieta? Sme Ruzinov...

monro
6. okt 2021

detskylekarbratislava.sk tam chodím ja s deťmi, ale myslím, že neberie nových. Pred nejakým časom sa od nich odčlenila MUDr. Hrachová, ona teraz ordinuje v Stupave/Lamači, neviem presne a ona brala aj nových.

weeronik
6. okt 2021

v petrzalke je nova pediatricka Katka Dikaszova, Pedmedica... berie aj novych pacientov ... nemam zatial skusenosti, ale prihlasii sme sa ku nej po recenziach od znamych...

fantinka
autor
6. okt 2021

@weeronik presne ju som dnes pisala na zoznam, len nema ziadne recenzie, tak ma to trocha odradilo. Boli ste uz u nej? Aky mate pocit? dakujem pekne

kikushaa
6. okt 2021

Drzim palce, v ba je to o hubu, vacsina nebere mimo obvod, pripadne sukromna niekde? 🤔 pediatri su tu prestarnuti dost je ich uz v preddochodkovom alebo dochodkovom veku a novych moc nieto 🙄😔

weeronik
6. okt 2021

@fantinka zatiaľ sme neboli, keďže malinká príde na svet až v novembri...

fantinka
autor
6. okt 2021

@kikushaa ved to, ze su stari a nechcem menit k pediatrovi, ktory odide za dva roky do dochodku...

fantinka
autor
6. okt 2021

@weeronik prihlasila som deti k nej, snad to nebude z blata do kaluze 😂

kikushaa
6. okt 2021

@fantinka ja som tak prezila dvoch so starsim, teraz sme podedili (rozumej priradili nas) k pediatricke ktora ma do 45r takze hadam s nou potiahnu az do dospelosti 😁

weeronik
7. okt 2021

@fantinka daj potom vedieť aká bola k detičkám... Ja čakám na termín predpripravy,lebo mala robiť nejaké mini stretko,tak uvidíme či stihnem ešte pred porodom

fifinkaaaa
24. okt 2021

@fantinka dobrý deň prosím chcem sa spýtať aká je pani doktorka ? Rozmýšľam nad prestupom od našej lebo to je čistá katastrofa a už ste 3tia čo je u nej čo čítam

fantinka
autor
28. okt 2021

@fifinkaaaa Dobry den, nastastie sme este neboli 😀 klop klop

marikatu
22. dec 2021

damy, prosim, viete uz niekto dat feedback na MUDr. Dikaszovu? Prebrowsovala som snad vsetky stranky, nikde o nej ani zmienka. Vopred dakujem

veronice
22. dec 2021

https://www.pediatrics.sk/
Kamoska tam presla mimo obvod so 4 detmi pred rokom a nebol problem, velmi si chvali 👍

weeronik
24. dec 2021

@marikatu MUDr.Dikaszova je veľmi zlatá, ja som maximálne spokojná... Malú skontrolovala, povedala mi čo vsetko kontroluje, prečo, čo by malo bábätko vedieť v danom týždni, spise základné a dôležité body n papierik , takže si nemusím pamätať 🙂

fifinkaaaa
25. dec 2021

@weeronik jeej super my sme sa k nej dali preradiť a prvú poradňu budeme mat 26.1. Tak som zvedavá dúfam ,že budeme spokojne ☺️

arabeska
28. dec 2021

Pani doktorka Dikaszova je skvelá, má úžasný prístup k deťom, precízne vyšetrí, rodiča pozorne vypočuje a nič nepodcení. Za nás je to veľká spokojnosť a super zmena oproti starej pediatričke.

marikatu
30. dec 2021

prave som kontaktovala pani doktorku, odpoved bola, ze uz neprijima novych pacientov :(

weeronik
31. dec 2021

@marikatu fuuuha tak to ma mrzí, skúste keď sa uvoľnia trochu opatrenia ,lebo teraz časovo naozaj nestihne veľa pacientov ,keď sa meníme vo vstupnych dverách a tým sa stráca zbytočne čas...

marikatu
2. jan 2022

@weeronik vyskusam, vdaka!

lenka2532019
19. apr 2022

@weeronik Dobry den, mohla by som vas poprosit telefonne cislo na pani pediatricku Dikaszovu? Ja som nasla cislo na internete, ale uz 3 tyzdne ho nikto neberie, mam k nej prevedenu synovu kartu, a potrebujem sa nieco popytat. Dakujem

fantinka
autor
19. apr 2022

@lenka2532019 mne funguje normalne cislo, ktore ma na svojom webe. Skuste napisat sestricke mail, reaguju dost rychlo.