Platíte poplatky u MUDr. Rybanskej v Bratislave
Dobry den,
Prosim vas mate skusenosti s platenim poplatkov u Dr Rybanskej v Bratislave? Ked som sa objednavala na preventivku, nechcela som ziaden presny termin ani presny cas, mi sestricka povedala ze za termin sa plati 15 eur. Tak som sa jej spytala co ten poplatok zahrna a ona ze ma objednaju a ze u nich to tak je...tak som jej povedala ze minuly rok ani polrok som tento poplatok neplatila a ostala ticho...budem velmi zvedava co bude napisane na blocku ked si ho vypytam...
@anonym_autor Presne za toto sa nesmu pytat poplatky, objednavat sa na preventivnu prehloadku u obvodneho lekara, na ktoru je zakonny narok...
@janickadr objednavala som sa ku gynekologicke na praventivku
@janickadr objednavala som sa ku gynekologicke na praventivku
@anonym_autor na to mas tiez zakonny narok. Gynekolog ma kapitaciu rovnako ako obvodny lekar, ak nie je cisto súkromné (bez zmluv s poistovou)
@anonym_autor na to mas tiez zakonny narok. Gynekolog ma kapitaciu rovnako ako obvodny lekar, ak nie je cisto súkromné (bez zmluv s poistovou)
@willacontella zmluvu s poistovnou ma len oni argumentuju ze platim za termin....pritom to nebol ziaden expresny termin ani nic podobne
@willacontella zmluvu s poistovnou ma len oni argumentuju ze platim za termin....pritom to nebol ziaden expresny termin ani nic podobne
@anonym_autor ja platím u svojej gyn. 80€ udržiavaci poplatok. Chodím tam raz do roka. Za obj. mám pocit,že sa už platí všade. K očnej 20€, k neuro 40, ku možnej 40...
@anonym_autor 15€ za kazdy termin, a samozrejme bez dokladu.

@anonym_autor Presne za toto sa nesmu pytat poplatky, objednavat sa na preventivnu prehloadku u obvodneho lekara, na ktoru je zakonny narok...