icon

Počasie v Bratislave

29. máj 2025

Prosím vás, aké tam máte počasie? Syn ide na exkurziu, pešo hrad Devín. Neviem ani ako pôjdu, čo si obliecť. Kraťasy či dlhé nohy? Pozerala som predpoveď ale teda, nie som z toho múdra.

zmrzlinka2021
29. máj 2025

A aká bola na zajtra predpoved?

deedol
29. máj 2025

Zajtra? Vek syna? Ak mladsi, tak dlhe tenke teplaky tricko a mikina a siltovka na hlavu. Ak starsi tak znesie aj kratase, ale dlhe su istota

jablko13
29. máj 2025

No ktovie kedy ide... budúci týždeň už budú teplá. Zajtra bude 20 stupňov, ale v pondelok už 29. A keď v BA je 29, tak to je už aj na kratšie.

autor
29. máj 2025

Áno, zajtra. Ďakujem za odpovede

luliu
29. máj 2025

Dlhé nohavice, tricko krátky rukáv a mikina

autor
29. máj 2025

Ďakujem...

kvietok2012
29. máj 2025

Urcite teplaky, tricko, mikina...tam aj dosť fúka...

mane01
29. máj 2025

Dnes bolo prijemne, fukalo, ale nie studeny. Cize to iste by som dala co predo mnou baby povedali. Dlhe nohavice, tricko, mikina.

beata_k
29. máj 2025

Stasne fuka. Akoze vyslovene zima nie je, ale teda dost fuka. Na kratasy to urcite nie je. Nohavice, tricko, bundu a nieco "tenke neprefukave" do vaku.

lalilla
29. máj 2025

No mne zima dnes bola a fuka riadne. Na devin bude este viac, urcite mikinu

miriamzba
29. máj 2025

Dnes tu priserne fúkalo, zajtra už ten vietor byť nema. Na slnku sa syn spotil, keď išiel na tréning, potom ho ofuklo. Keď Vaši pôjdu zajtra na Devín, tak aj pri relativnom bezvetri tam bude fukat trochu viac, môžeš mu dať lahku vetrovku a do zásoby 1 tenké tričko na spodok, čo si môže prezliect, ak sa spoti.