Poliklinika Bezručova - MUDr. Piškaninová
Ahojte, mate prosim niekto skúsenosť s doktorkou Piskaninovou z polikliniky Bezručova? Uvažujem, ze sa stanem jej pacientkou.
Ďakujem
@lyci čistá pravda
Bola som u nej dva krát. Zaplatila som ročný poplatok. Mala som bolesti a myslela som si naivne, že má vyšetrí j prístrojom napr. Vaginálne. Podľa jej slov som bola úplnom poriadku. Tiež často googlila . Bolesti nevstupovali tak som išla na recepciu aby má pani doktorka ešte raz pozrela. Našla si na mna termín, za čo človek by mal poďakovať . Vyšetrila má tak ako prvýkrát a skonštatovala, že som ok bez ďalších vyšetrení. Odporučila mi cvičiť, zmeniť stravovacie návyky nakoľko som obezna. Podľa mna mám ľahkú nadváhu meriam 165 cm a mám 74 kg. Pani doktorka má asi 120 kg a svoju nadváhu nerieši . Nechcem to tu rozpitvavať. 5 dni od návštevy pani” Google “ gynekologičky som sa preberala po akútnej operácii spod narkózy. Perfektná starostlivosť vychýrenej bezručky
@emilia7777 ze? absolutne nechapem co to je za lekarku a kde ju zobrali a preco. esteze som od nej odisla hned na zaciatku tehotenstva, ked som sa jej pytala na standardne prenatalne testovanie a ona nikdy take nerobila a ani o nom nepocula. a koopec inych veci a tiez mi odmietla dake vysetrenie, ze vsetko je ok
V rámci prevencie urobí všetko čo má. Je milá aj ľudská, aj akútny termín vám dajú ak súrne treba. To sa cení. Ale akonáhle máte nejaký zdravotný problém, ktorý sa vymyká štandardným situáciám, tak ho buď nerieši a povie Vám, že sa to upraví "samo" alebo tápa a skúša. A preto ak chcete riešiť aj niečo iné ako len prevenciu, neodporúčam.
Zdravim,ja som zas v soku z toho co tu citam,ja som odisla z Kocha,ze skusim,za 5 minut diagnostika pani doktorkou Piskaninovou ( v Kochu ma posielali k psychologovi ),som 5 rokov od porodu,zle zosita,ledva chodim a Koch nic nevidi,mam synechiu zvonka a v posve tipuju ze mi zasili krcok maternice a stenu posvy a vytvorili tak bolestivy uzol,takze sme hned dali termin operacie,vediet toto tak sa netrapim tri roky ako kon,takze za mna prva lekarka co riesi moj bolestivy problem

@luucca5 ja som odisla po 4 mesiacoch napriek zaplatenemu poplatku rocnemu. strasne vela veci nevedela, googlila predo mnou, mne prisla akoby predtym nemala ambulanciu a neprichadzala do styku s pacientami. ale inak bola velmi mila