icon

Pomoc s cestou z hlavnej stanice v Bratislave

terezkaarthuramax
2. máj 2025

Prosim ide tam nejaky bus ci električka? A ako daleko je odtiaľ aupark- predavaju v nom taku zmrzlinu v podobe guliciek?v zilinskom to predavaju. dakujem za odpovede.

Pomoc s cestou z hlavnej stanice v Bratislave
nynia
2. máj 2025

Autobus c.61 vystupis na "Klientske centrum" a prejdes odtial 500m cez krizovatku popri Okresnom urade, yeme potraviny, SLSP a za tym len rovno.

vikusjk
2. máj 2025

Presne a potom odtial do Auparku ti ide priamo bus c. 50 ale neviem, ci v auparku maju tu gulickovu zmrzku - a len kvoli nej by som sa tam netrepala

lindous
2. máj 2025

Cestu už baby povedali, tak ja len že viem, že stánok s icengo guličkovou zmrzlinou býval na Kuchajde čo je hneď oproti toho kam sa chystáš, ale neviem či tam je stále a aktuálne otvorený 😅 a ak chceš ísť do nákupáku proste, tak najbližšie máš Vivo, nemusíš ísť cez pol mesta do Auparku, ak tam nechceš niečo špecifické..

gejb
2. máj 2025
@lindous

Cestu už baby povedali, tak ja len že viem, že stánok s icengo guličkovou zmrzlinou býval na Kuchajde čo je hneď oproti toho kam sa chystáš, ale neviem či tam je stále a aktuálne otvorený 😅 a ak chceš ísť do nákupáku proste, tak najbližšie máš Vivo, nemusíš ísť cez pol mesta do Auparku, ak tam nechceš niečo špecifické..

@lindous na kuchajde zatiaľ nie je

zic
2. máj 2025

Idealne skontrolovat vopred na strankach nakupnych centier...

katkaseiner
2. máj 2025

za mna keby to aj predávali v auparku, tak sa tam skor stratim ako najdem ten obchod. Z duse neznasam Aupark

aliziana
Autor odpoveď zmazal
gejb
2. máj 2025
@aliziana
Odpoveď bola zmazaná

@aliziana pod textom je fotka kam chce ísť, aupark je až Druhý cieľ.

aliziana
2. máj 2025
@gejb

@aliziana pod textom je fotka kam chce ísť, aupark je až Druhý cieľ.

@gejb jaj tak, ja že to je reklama :D :D