Pomoc s cestou z hlavnej stanice v Bratislave
Prosim ide tam nejaky bus ci električka? A ako daleko je odtiaľ aupark- predavaju v nom taku zmrzlinu v podobe guliciek?v zilinskom to predavaju. dakujem za odpovede.

Presne a potom odtial do Auparku ti ide priamo bus c. 50 ale neviem, ci v auparku maju tu gulickovu zmrzku - a len kvoli nej by som sa tam netrepala
Cestu už baby povedali, tak ja len že viem, že stánok s icengo guličkovou zmrzlinou býval na Kuchajde čo je hneď oproti toho kam sa chystáš, ale neviem či tam je stále a aktuálne otvorený 😅 a ak chceš ísť do nákupáku proste, tak najbližšie máš Vivo, nemusíš ísť cez pol mesta do Auparku, ak tam nechceš niečo špecifické..
Cestu už baby povedali, tak ja len že viem, že stánok s icengo guličkovou zmrzlinou býval na Kuchajde čo je hneď oproti toho kam sa chystáš, ale neviem či tam je stále a aktuálne otvorený 😅 a ak chceš ísť do nákupáku proste, tak najbližšie máš Vivo, nemusíš ísť cez pol mesta do Auparku, ak tam nechceš niečo špecifické..
@lindous na kuchajde zatiaľ nie je
Idealne skontrolovat vopred na strankach nakupnych centier...
za mna keby to aj predávali v auparku, tak sa tam skor stratim ako najdem ten obchod. Z duse neznasam Aupark

Autobus c.61 vystupis na "Klientske centrum" a prejdes odtial 500m cez krizovatku popri Okresnom urade, yeme potraviny, SLSP a za tym len rovno.