icon

Poradíte lacné ubytovanie v Bratislave na noc?

lilian183
4. jún 2025

Ahojte. Tí čo ste z Bratislavy vedeli by ste mi poradiť ubytovanie v tejto časti ako je na foto. Mám ísť do Slávičieho údolia. Potrebujem na jednu noc, čo som pozerala hotely dosť drahé sú.

Poradíte lacné ubytovanie v Bratislave na noc?
sissy27
4. jún 2025

@lilian183 neviem co je drahe, a netusim ani kedy tam potrebujes byt, ale hladaj na bookingu alebo airbnb lokalitu Mlynska dolina. Pripadne aj kusok dalej a nieco na trase busu c. 31, 32, 37, 39 - tie stoja bud pri ZOO alebo priamo v Mlynskej. Napr pod stanicou mas hostel za menej penazi a odtial ti ide 32 do mlynskej (slavicie udolie).

lilian183
autor
4. jún 2025
@sissy27

@lilian183 neviem co je drahe, a netusim ani kedy tam potrebujes byt, ale hladaj na bookingu alebo airbnb lokalitu Mlynska dolina. Pripadne aj kusok dalej a nieco na trase busu c. 31, 32, 37, 39 - tie stoja bud pri ZOO alebo priamo v Mlynskej. Napr pod stanicou mas hostel za menej penazi a odtial ti ide 32 do mlynskej (slavicie udolie).

@sissy27 ďakujem. Hotely čo mi ukázali nad 100€, pár okolo 90€

cacianka
8. jún 2025

Blízko je internát VŠ, skús tam

borabalazova
8. jún 2025

@lilian183 Skus Spravu ucelovych zariadeni SUZA na Drotarskej ceste, malo by to byt okolo 70 eur.

borabalazova
8. jún 2025
@sissy27

@sissy27 Ulica Slavicie udolie nie je Mlynska dolina, to su Stare Grunty. Ulica Slavicie udolie je od Cerveneho kriza po Mlynsku dolinu na opacnej strane udolia.

lilian183
autor
9. jún 2025
@borabalazova

@lilian183 Skus Spravu ucelovych zariadeni SUZA na Drotarskej ceste, malo by to byt okolo 70 eur.

@borabalazova tam som bola

sissy27
10. jún 2025
@borabalazova

@sissy27 Ulica Slavicie udolie nie je Mlynska dolina, to su Stare Grunty. Ulica Slavicie udolie je od Cerveneho kriza po Mlynsku dolinu na opacnej strane udolia.

@borabalazova tak do “slavicieho udolia” mne automaticky vychadza cintorin 🤷‍♀️ a su tam aj nejake firmy atd. Ak by napisala “na ulicu slavicie udolie” tak ano, ta je o kus dalej a uprimne mi to nenapadlo.