Poraďte gynekológa v Bratislave so zodpovedným prístupom
Kocky, pytam sa za kamosku. Ma zvysene onkomarkery, bolestivu menstruaciu. Ked bola na vysetreni, lekar jej povedal, ze tymi onkomarkermi sa netreba zaoberat, sono ok, ze ma prirasteny vajecnik k maternici a ze po porodoch sa to stava a ma s tym naucit zit. Takze hladame niekoho, kto nema tento pristup. Ideal ak mate podobnu osobnu skusenost, budem vdacna za rady.
Netreba sa zaoberat? Sila takyto pristup. Skuste sa obratit na pana doktora Pavlitu v Modre, nie je to az taka dialka a myslim si ze sa to oplati ked sa jedna o zdravie. Je to odbornik s dlhorocnymi skusenostami a pristupuje k pacientkam individualne a vsetko riesi zakazdym nic nenechava len tak na nahodu.
ja chodím už niekoľko rokov k mudr. Millymu a čo sa týka vyšetrení a prístupu, tak nemám absolútne čo vytknúť 🙂
@williamska1 mozno dlho bol tento doktor ok, ale posledny rok sa nieco muselo zmenit, aj ja som od neho odisla..ale najma, potvrdzuju to recenzie na googli, za cca posledny rok ani jedna dobra recenzia, dokonca niektore su az tak zle, ze to by mu mohli aj licenciu vziat... neviem, asi vyhorel, alebo ktovie co sa stalo... sama som to zazila. A to som ho predtym roky odporucala vsetkym. Pisem to sem len preto, aby si to autorka vo vlastnom zaujme preverila, zdravie mame len jedno.
Mudr Janek, gyncentrum ale platí sa každá návšteva
Za mňa mimoriadne vyborna skusenost s Mudr. Z. Kosibovou v Petrzalke. Pracuje aj na Antolskej, ale ma aj sukr.amb.-bez zmluv so ZP, cize na priamu platbu. Ale po navsteve som mala pocit akoby som bola niekde vo Svajciarsku - ludskost, odbornost, preciznost, venovanie sa pacientovi, dosledne vypocutie. Doteraz som v soku, skvela zena a lekarka. Snad nevyhori raz..a neklesne kvalita sluzieb 🙃 a zas tie ceny nie su tak hrozne, podla mna priemerne na sukr.amb.,akurat, ze sluzby tejto amb. za tu cenu rozhodne stoja.

Pokiaľ viem, dr. Krkoška sa v nemocnici venuje ženám s gynekologickým onko ochorením. Ja som k nemu chodila do ambulancie, na všetko odpovedá riadne, keď som bola tehotná, vyšetril ma vždy dôkladne. Ja by som sa skúsila informovať u nich, možno si aj lekára vypýtať k telefónu. Ambulanciu má v Karlovej Vsi.