icon

Poraďte medicínsku pedikúru v Bratislave a okolí

t2006
10. máj 2022

Kožná mi odporučila medicínsku pedikúru,lebo mám problémy s nechtom na palci. Prosím viete mi odporučiť kde sa nečaká dlho a nie sú moc drahí? V Bratislave a okolí, skôr na záhorí. Ďakujem

marcellka32
10. máj 2022

Dala som do Google medicinalna pedikúra Záhorie a našlo mi 5 miest

t2006
autor
10. máj 2022

@marcellka32 ja viem ako sa hlada cez Google, ale dakujem za radu 😅 a praveze je ich vela aj v BA a preto by som bola rada ked by mi niekto odporucil kde mal dobru skusenost 😊

marcellka32
10. máj 2022

@t2006 ak máš problém s nechtom, tak je jedno kam pôjdeš, medicinalna pedikerka nie je každá, tipujem že máš zarastený necht, to robí každá medicinalna, dá sponu na necht

sofia1
10. máj 2022

@t2006 na Bebravskej je veľmi šikovná podoligicka

bejkovnicka
10. máj 2022

Určite chod do Rače. Skvelí odborníci. https://www.centrumpedikury.sk/

cherrystone
10. máj 2022

@t2006 tiez odporucam centrum pedikury 👍

lulu2014
22. máj 2022

@t2006 Anita snop na Rusovskej ceste v Petrzalke. Medicialna pedikura. Sikovne a mile baby. 🙂

slonik11
26. mar 2023

@t2006 dobrý večer, prosím vás komu ste nakoniec išli? Mne tiež odporučili teraz medic.pedikerku kvôli nechtu. Pomohla vám?

liana1606
11. feb 2025

Skvelá medicinálna pedikúra v Bratislave. Po otrasných skúsenostiach v niektorých prevádzkach som sa rozhodla radšej si priplatiť za profesionálne a hlavne čisté služby – a neľutujem! Kamilka je veľmi šikovná, priateľská a milá pedikérka, ktorá sa naozaj stará o pohodlie svojich klientov. Pedikúru robí dokonale, nohy mám vždy krásne, zdravé a lesklé! Ak hľadáte kvalitnú starostlivosť o chodidlá alebo riešite akékoľvek aj nepríjemné problémy s nohami, určite odporúčam PediKamel. Návšteva u Kamilky nie je len o krásnych nohách a profesionálnych službách, ale aj o príjemnej atmosfére. 👍https://www.pedikura.io

t2006
autor
16. feb 2025

@slonik11 dobry vecer prepacte teraz som si vsimla spravu...do Anita snop chodim a som spokojna ajked sa caka dlhsie niekedy na termin