icon

Ako rezervovať termín na pôrod v Bory?

22. dec 2023

Podarilo sa vám niektorej rezervovať termín? Ak, áno, tak mi povedzte ako😆
Ráno presne o 9:00 spustený rezervačný systém, 9:01 všetko obsadené.
Vraj bolo prihlásených cez 3300 užívateľov v tom čase.
Celé to je asi len pokus/omyl 😪

mamina7070
22. dec 2023

ak mas lekara ktory tam rodi a zazmluvnis si ho on ta predregistruje preto sa to tak rychlo minie

gejb
Autor odpoveď zmazal
hermanoval
22. dec 2023

práve dnes som čítala, že do apríla majú obsadené

autor
22. dec 2023

@hermanoval áno, viem. Tam bude obsadené stále, je to žiadané. A keďže písali, že rezerváciu sa snažili urobiť viac ako 3300 žien, tak je to naozaj len o šťastí 🫤

mogaa
23. dec 2023

len problém je, že ak na teba príde pôrod v inom čase, tak ťa tak či tak nevezmú🙂teda ak majú obsadené, čo väčšinou majú

bytc20
23. dec 2023

@mogaa toto nie je pravda. Ked si zaregistrovana a pride to na teba, od 34tt ta normalne odrodia. Ved skoro nikto nerodi na termin preboha. Treba si pozriet realne skusenosti bab, co tam rodili. Na FB maju stranku a teda kazdeho, co bol registrovany odrodili bez ohladu na to, kedy to na zenu prislo.

autor
23. dec 2023

@mogaa to nie je môj problém, budem mať plánovanú sekciu

mogaa
23. dec 2023

@bytc20 tam ide skôr o ten nadštandart - izbu....nie o samotný pôrod...

autor
23. dec 2023

@mogaa presne tak 🙏🏼

princezna_bosorka
23. dec 2023

celkom sa divim, ze to riesite... radsej si zazmluvnit dobreho lekara kdekolvek ako sa bit o miesto na Boroch bez zaruky dobreho lekara (bola som minuly rok na Antolskej a pojdem aj buduci - bola som spokojna, kamoska to mala tento rok na jesen horsie na Boroch, personal na nu kaslal, ani luxusna izba to nevynahradila).