Ako rezervovať termín na pôrod v Bory?
Podarilo sa vám niektorej rezervovať termín? Ak, áno, tak mi povedzte ako😆
Ráno presne o 9:00 spustený rezervačný systém, 9:01 všetko obsadené.
Vraj bolo prihlásených cez 3300 užívateľov v tom čase.
Celé to je asi len pokus/omyl 😪
práve dnes som čítala, že do apríla majú obsadené
@hermanoval áno, viem. Tam bude obsadené stále, je to žiadané. A keďže písali, že rezerváciu sa snažili urobiť viac ako 3300 žien, tak je to naozaj len o šťastí 🫤
len problém je, že ak na teba príde pôrod v inom čase, tak ťa tak či tak nevezmú🙂teda ak majú obsadené, čo väčšinou majú
@mogaa toto nie je pravda. Ked si zaregistrovana a pride to na teba, od 34tt ta normalne odrodia. Ved skoro nikto nerodi na termin preboha. Treba si pozriet realne skusenosti bab, co tam rodili. Na FB maju stranku a teda kazdeho, co bol registrovany odrodili bez ohladu na to, kedy to na zenu prislo.
@mogaa to nie je môj problém, budem mať plánovanú sekciu
@mogaa presne tak 🙏🏼
celkom sa divim, ze to riesite... radsej si zazmluvnit dobreho lekara kdekolvek ako sa bit o miesto na Boroch bez zaruky dobreho lekara (bola som minuly rok na Antolskej a pojdem aj buduci - bola som spokojna, kamoska to mala tento rok na jesen horsie na Boroch, personal na nu kaslal, ani luxusna izba to nevynahradila).

ak mas lekara ktory tam rodi a zazmluvnis si ho on ta predregistruje preto sa to tak rychlo minie