icon

Pôrodnica Bory - skúsenosti a spokojnosť s programom Nateo

obcanka123
30. nov 2025

Ahojte zvažujeme že by sme si zarezervovali termín pôrodu v tejto nemocnici (program Nateo). Mate niektorá skusenosti? Ako ste boli spokojné? Dakujem

anonym_2b3963
30. nov 2025

Sa cudujem, ze nad tou porodnicou este niekto premysla po tom ake ma v poslednom case recenzie. Kamaratke tam skoro zomrel syn kvoli ich chybe. Bory by som nesla ani na operaciu kolena a nie to rodit.

anonym_a541e9
30. nov 2025

Ja som tam mala registráciu ale cez poisťovňu. Ale bola som na rizikovom a náhodou som sa dostala do inej statnej nemocnice na hospitalizáciu a teda dosť som na Bory zmenila názor. Rozprávala som sa aj s jedným lekárom tak viac o tejto pôrodnici a sám mi povedal že predčasný pôrod by mi tam nezabezpečili a v prípade komplikácií prevážajú na Kramáre alebo Antolsku a častokrát bez rodičky. Bory nepriniesli nových lekárov ale len zobrali zo štátnych a teda aj tak veľkí odborníci ostali v tých univerzitných. Ja som sa rozhodla že mi nejde o peknú novú izbu ale aby som ja a moje dieťa mali zabezpečenú tu starostlivosť takze idem rodiť do univerzitnej.

pribinak
30. nov 2025

Suseda rodila a veľmi bola spokojná. Skvelý prístup lekárov aj sestier. Vserko nove čisté. Žiadny stres a zhon, žiadne že rýchlo rýchlo lebo doktor má na vedľajším boxe ďalšiu rodičku.

mullerova46
30. nov 2025
@anonym_a541e9

Ja som tam mala registráciu ale cez poisťovňu. Ale bola som na rizikovom a náhodou som sa dostala do inej statnej nemocnice na hospitalizáciu a teda dosť som na Bory zmenila názor. Rozprávala som sa aj s jedným lekárom tak viac o tejto pôrodnici a sám mi povedal že predčasný pôrod by mi tam nezabezpečili a v prípade komplikácií prevážajú na Kramáre alebo Antolsku a častokrát bez rodičky. Bory nepriniesli nových lekárov ale len zobrali zo štátnych a teda aj tak veľkí odborníci ostali v tých univerzitných. Ja som sa rozhodla že mi nejde o peknú novú izbu ale aby som ja a moje dieťa mali zabezpečenú tu starostlivosť takze idem rodiť do univerzitnej.

@anonym_a541e9 pred 2 mesiacmi tam robila moja sesternica v 34 týždni a mali tip top starostlivosť.

Ja som rodila pred 2 rokmi u nich, bolo to bez komplikácií. Nadšená som nebola na starostlivosť bola dobrá a nikto nekrical a nemal.blbe poznámky 🤷

anonym_c45c6d
30. nov 2025

Mala som Nateo. Prišla som, že rodím, chceli ma poslať domov, že nerodím. O 4 hodín neskôr som porodila. Prirodzene. No podali mi asi viac epidurálky a skoro som zomrela. Mladý neskúsený personál. Už by som tam nešla... Radšej odborníkov ako peknú izbu.

anonym_f8f87d
30. nov 2025

@obcanka123 rodila som v máji, maximalna spokojnosť.

anonym_a541e9
30. nov 2025
@mullerova46

@anonym_a541e9 pred 2 mesiacmi tam robila moja sesternica v 34 týždni a mali tip top starostlivosť.

Ja som rodila pred 2 rokmi u nich, bolo to bez komplikácií. Nadšená som nebola na starostlivosť bola dobrá a nikto nekrical a nemal.blbe poznámky 🤷

@mullerova46 ja som len napísala svoj názor prečo som sa z tade odhlásila. Poslednú dobu je na nich fakt veľa zlých recenzií. Bola som tam raz na tehotenskej pohotovosti kedy som krvcala a nechali má tam čakať 4 hodiny skoro lebo že nemajú výsledky testov krvi ešte. Myslela som že zobrali hormonálny profil a že mi nastavia podľa toho progesteron a tak ale zobrali klasicky krvný odber. Keď to porovnám s ruzinovom tak podobná situácia s tým že som mala predčasnú kontrakcnu činnosti v 22 tyzdni a zobrali na urgente krv lenže hneď má medzičasom poslali na gynekologiu kde urobili ďalšie vyšetrenia kým prišla krv. Takze za mna aj ta pohotovosť je tam zla a ešte si k tomu pacientka musí platiť 10€ a ešte aj čaká. . V univerzitných som neplatila ani raz. Podľa mna tehotná pacientka má byť ošetrená hneď a nie aby čakala niekoľko hodín..

majus2323
30. nov 2025
@anonym_a541e9

@mullerova46 ja som len napísala svoj názor prečo som sa z tade odhlásila. Poslednú dobu je na nich fakt veľa zlých recenzií. Bola som tam raz na tehotenskej pohotovosti kedy som krvcala a nechali má tam čakať 4 hodiny skoro lebo že nemajú výsledky testov krvi ešte. Myslela som že zobrali hormonálny profil a že mi nastavia podľa toho progesteron a tak ale zobrali klasicky krvný odber. Keď to porovnám s ruzinovom tak podobná situácia s tým že som mala predčasnú kontrakcnu činnosti v 22 tyzdni a zobrali na urgente krv lenže hneď má medzičasom poslali na gynekologiu kde urobili ďalšie vyšetrenia kým prišla krv. Takze za mna aj ta pohotovosť je tam zla a ešte si k tomu pacientka musí platiť 10€ a ešte aj čaká. . V univerzitných som neplatila ani raz. Podľa mna tehotná pacientka má byť ošetrená hneď a nie aby čakala niekoľko hodín..

@anonym_a541e9 bez pochyby

ki_ki2
30. nov 2025
@anonym_a541e9

@anonym_a541e9 súhlasím, v boroch som čakala v prvom trimestri s bolesťami a zakrvacanim na urgentne 2 hodiny . Tiež som bola v Ružinove v 24tt s tým že sa otváram , hneď ma vzali v momente , urobili rozbor krvy a vyšetrenia... Urgent v boroch je jedna veľká hrôza a aj lekár ktorý tam vtedy bol bol hrozný . Preto som sa rozhodla tam neísť rodiť aj keď to mám bližšie a je to nová , " moderná nemocnica "

jednorozec007
Včera o 02:04
@anonym_a541e9

@anonym_a541e9 ano má byť zo zákona riešená prednostne aj v rámci pohotovosti.Ale čo chcete ked maju podstav lekarov?Respektíve slúžia lekari - stazisti , t.j. nemaju este špecializáciu.Tym pádom musia čakať na sekundára, aby im vsetko odklepol.

anonym_710a33
Včera o 06:40
@jednorozec007

@anonym_a541e9 ano má byť zo zákona riešená prednostne aj v rámci pohotovosti.Ale čo chcete ked maju podstav lekarov?Respektíve slúžia lekari - stazisti , t.j. nemaju este špecializáciu.Tym pádom musia čakať na sekundára, aby im vsetko odklepol.

@jednorozec007 neexistuje aby tehotná žena s krvácaním a bolesťou čakala niekde 4 hodiny a kor v takej novej prestížnej nemocnici ako sa prezentujú . To sú chabé výhovorky,že nie sú lekári . Keď nemajú lekárov spôsobilých na úkony tak nech zavrú nemocnicu . Je tam kopec lekárov ktorý odišli zo štátnych nemocníc .

kristina992201
Autor odpoveď zmazal
anonym_499cd7
Včera o 17:02
@anonym_c45c6d

Mala som Nateo. Prišla som, že rodím, chceli ma poslať domov, že nerodím. O 4 hodín neskôr som porodila. Prirodzene. No podali mi asi viac epidurálky a skoro som zomrela. Mladý neskúsený personál. Už by som tam nešla... Radšej odborníkov ako peknú izbu.

@anonym_c45c6d presne tak, čo z toho že ste na peknej izbe a sestričky sa pekne usmievajú keď tá starostlivosť nie je taká aká by mala byť.

jednorozec007
Včera o 19:03
@anonym_710a33

@jednorozec007 neexistuje aby tehotná žena s krvácaním a bolesťou čakala niekde 4 hodiny a kor v takej novej prestížnej nemocnici ako sa prezentujú . To sú chabé výhovorky,že nie sú lekári . Keď nemajú lekárov spôsobilých na úkony tak nech zavrú nemocnicu . Je tam kopec lekárov ktorý odišli zo štátnych nemocníc .

@anonym_710a33 ja som si zazila svoje ked som bola tehotna, mam v zivej pamati.Ci uz u lekara v cakarni som nedostala prednost napriek tomu, ze som mala rizikovu graviditu.alebo po mne zena v MHD chcela, aby som sa postavila napriek tomu, ze inde bolo volne...
az taky kopec ich tam nie je a tí co tam isli a maju rozum tak zasa aj odisli.Ja nikoho neospravedlnujem, zrejme ste vzivote nepracovali pre toho, kto je majiteľom nemocnice.Oni vidia vsetko len cez čísla - peniaze.Jednoducho aj keby chceli ti zamestnanci nieco urobiť tak nemozu spravit vsetko pretoze maju svoje pravidla a ich porušenie je na výpovede. Jednoducho povedané, čo nie je financne prinosne tak neriesia.Krvacanie a bolesti = vyšetriť, spravit sono, podať liecbu, zostat na pozorovani atd.To pre nich predstavuje LEN náklady.Peniaze spat od poistovne za takuto starostlivost nedostanú - to nie je operácia chrbtice, kolena, implantovanie kardiostimulatorov, ktore poisťovňa nemocnici prepláca naspäť ako platbu za výkon - co sa im oplatí.
Viem o čom vravím, pracovala som pre nich a aj som odišla.