icon

Porovnanie pôrodníc Antolská a Ružinov

27. aug 2025

Ahojte, chcela by som sa poradiť ak máte nejaké čerstvé skúsenosti v ktorej pôrodnici ste boli spokojne? Ideálne recenzie 2024 a 2025.
Som prvorodička a neviem čo mam od toho očakávať.
Rozhodujem sa medzi týmito pôrodnicami. Zažila som aj gynekologickú pohotovosť aj tam aj tam. Priznám sa že má Ružinov prekvapil. Ale teda skôr som bola za tu Antolsku.. ďakujem za odpovede.

anonym_35bf60
27. aug 2025

Antolská kvôli neonatológii

babushkaem
27. aug 2025

Rodila som 5/25 na Antolskej, a neviem si vynachváliť. Prv som chcela kvoli neonatologii, ale za mna super ludia ( a to sa pri mne vystriedalo vela zmien, lebo som bola na boxe 48h) a tiez na šestonedelí super personál, aj laktačná prišla aj fyzio. Velmi rada na to spomínam, aj ked pôrod nestal za zmienku. A vtedy sme boli všetky na nadštandarde, zadarmo, lebo nas tam bolo 7 a normalne oddelenie ani otvorené nebolo. Každá sme boli sama na izbe, dve boli ubytované s mužmi.

anonym_c232e0
27. aug 2025

Antolska 2024 a na prekvapenie velmi dobre

anonym_1bf39b
29. aug 2025

@anonym_autor chod na Antolsku radsej

malinka_00
2. sep 2025

Ja mam inú skúsenosť, spontánny potrat - bola som v Ružinove , riziková gravidita aktuálne - som na antolskej. Od začiatku po koniec by som sa rozhodla pre antolsku, aj kvôli neonatologii, aj prístup, všetko.