Poznáte novú gynekologičku v Medissime?
Dnes som dostala smsku, že od 1.8. je nová gynekologička v Medissime Mudr. Chrastinova. Poznáte ju niektorá? Mám prísť podpísať novú kapitačnú dohodu. S Mudr. Bohmerom som bola veľmi spokojná, tak teraz neviem. Mám hľadať nového gynekologa?
Dobry den, prisla som sem kvoli identickej otazke, kedze aj mne prisla SMS. Zaroven chcem ale dodat, ze s doktorom Bohmerom mam velmi rozporuplnu skusenost. Cely cas ako bol v Medissime sa mi naozaj pozdaval jeho pristup, bol mily, ludsky a pod. Lenze... ked som unho posledne mesiace ocakavala nejaku akciu, tak nic. Ja od doktora naozaj necakam, ze mu mam hovorit na zaklade internetu, ake vysetrenia mi ma spravit. Ked mi bolo oznamene, ze odisiel, nasla som si inu lekarku a zazila som sok. Jedna diagnoza za druhou (ovplyvnujuca aj plodnost a aj celkove zdravie), zaroven nie maly polyp, ktory treba odstranit. A to som unho bola naposledy tento rok. Ak ste unho nemali nejaky problem, odporucila by som vam dat sa u nastupkyne poriadne vysetrit, vratane kultivacie, aj ak ste bezpriznakove. S ostatnymi doktormi v Medissime som spokojna. Neviem, co sa tu stalo.
Pozdravujem, bohužiaľ - mám podobnú skúsenosť s pánom Bomerom ako jednapani. Až tak, že som skončila ako onkopacient... Tiež hľadám nového gynekológa, Keď mi niekto odporučí toho a toho - neviem sa tam dovolať (hľadám zatiaľ mimo Procare-u), tak sa chcem opýtať na pani MUDR. Chrastinovú...Už ste u nej niektorá bola?
@nadezda_hraskova Tak ja už som u pani doktorky bola a úplná spokojnosť. Velmi milá, všetko vyšetrila a nechala urobiť odber krvi. Ja zostávam.
@laura5617 Ospravedlnujem sa za extremne neskoru reakciu, velmi sem nechodim. Kedze som potrebovala vtedy akutne riesit moje nezachytene diagnozy, sla som do Gynfivu (nevenuju sa len neplodnosti, ale vseobecne aj gynekologii a urologii). Tam poriesili superrychlo vsetko, co bolo treba a bola som s nimi naozaj velmi spokojna. Viem, ze na Googli maju vselijake recenzie (aj velmi pozitivne, aj negativne), napriklad sa pacientky stazuju na to, ze ste len cislo... Ja som tomu rada. Dostanete tam cislo a do ordinacie volaju dane cislo. Som rada, ze uz su v 21. storoci a nekricia ako kedysi na chodbu "pani Novakova, podte s tymi oblickami".
Po vyrieseni problemov chodim pani doktorke Chrastinovej. Som spokojna, aj ona a aj jej sestricka na mna posobia kompetentne.
@faustine ĎAkujem za Vašu odpoveď
@jednapani Ďakujem za podelenie sa so skúsenosťou... pekný deň prajem
Pan doktor Bohmer mi zle vypocital datum nastupu na matersku a keby som si to nevsimla vcas, boli by mi davku o niekolko tyzdnov skratili. Velmi pekne dakujem za recenzie na Mudr. Chrastinovu. Chystam sa prehodit si k nej kartu, lebo teraz som u Mudr. Hrabcaka a sice je to odbornik, ale po ludskej stranke to nie je nic moc. K jeho sestricke co je drza ako opica sa radsej ani vyjadrovat nejdem.
@ivd Držím palce, ja som zatiaľ spokojná

@faustine presne aj ja, škoda že odišiel. Každý dobrý doktor tuším od nich odíde, k Mudr. Bohmerovi môžte chodiť, mimo procare