Predĺženie vlasov v Bratislave. Ktorá metóda je najlepšia?
Ahojte, túžim po dlhých vlasoch. Rozhodla som sa, že si ich dám nadpojit. Vôbec sa v Tom nevyznám takže uvítam každú radu. Prosím akou metódou a kde v rámci Bratislavy mi odporúčate? Ďakujem ❤️
Skus tape in pasky. Nenicia tak vlasy len nevydrzia dlho ale je tocok metoda.
@anonym_autor ja som smusila tape in pasky v salone Zeraya a uz nikdy viac, vlasy mi ani nenarastli, a ta prepojka to bolo kmasanie vlasov, s vycesavanim lepidla a chumacov vlastnych vlasov, ze to tak ma byt, paska ked odrastie a zacne sa mykat a hybat, tak to trha vlasy na koncoch, ja mam z toho vytrhane miesta. Bola som na konzultaciach u kadernikov a ti len krutili hlavou co to mam na hlave a vela.
Prepojka predrazena, na to, kolko roboty s tym ma.
Takze tape in mozno pre hustejsie vlasy, ale urcite nie v hentom salone. Teraz som si dala mikro a nanokeratin, neviditelne spoje, tak uvidime.
Skúsila som už viacero metód predĺženia vlasov — tape-in, Eurolock, mikroringy a neskôr aj keratín. Úprimne, nič z toho mi nesadlo. Mám veľmi jemné, „detské“ vlasy a mala som reálny strach, že o svoje vlasy prídem úplne.
Pri mikroringoch ma strašne svrbela pokožka hlavy a keď mi vlasy dávali dole, všimla som si na spojoch hrdzu. Tá hrdza bola dokonca aj na mojej pokožke, čo ma dosť vydesilo. Pri Eurolockoch som zasa cítila pramene pri spánku na vankúši a bolela ma z toho hlava.
Potom som mala krátku pauzu, ale nevydržala som a rozhodla som sa skúsiť predĺženie znova. A tentokrát vôbec neľutujem. Konečne som sa dostala do dobrých rúk. Momentálne nosím predĺžené vlasy — mám približne 350 veľmi malých prameňov, buď mikrokapsule alebo nanokapsule (úprimne, stále ich občas pletiem). Ide však stále o keratín, len vo veľmi malých prameňoch a vo väčšom počte — zvyčajne od 200 prameňov vyššie.
Pre mňa bolo kľúčové nájsť „svoju vílu“, teda šikovnú stylistku. O moje vlasy sa starajú dvaja majstri, takže korekciu zvládneme za jeden deň a nemusím tam sedieť od rána do večera. Stojí to za to.
Ak váhate, odporúčam skúsiť mikrokapsule alebo nanokapsule — najmä ak máte jemné vlasy.No ale treba nájsť odborníka, ktorý s tým vie pracovať

Po skusenostiach ktore mam,neodporucam vlasy nadpojit,skor uprednostit lepsiu starostlivost,vitaminy…