Predpôrodné kurzy Bratislava - nemocnice
Ahojte baby , práve som čerstvý 27tt a pomaly začínam riešiť nejaký kurz ako príprava pred pôrodom na pôrod starostlivosť o novorodenca dojčenie atd . Prechádzam si stránky avšak napríklad Antolská má uvedené že to má zrušené ? Mohli by ste mi dievčatá prosím poradiť , či vôbec niečo take v Ba u nás funguje ale zaujímajú má len nemocnice ako Antolská, ruzinov a kramare . Viem že sa dá aj “súkromné” ale príde mi 200 eur dosť za taký kurz , čo som pozerala napríklad gyn fiv . Moc ďakujem vopred .
V predeti v OC korzo sú predporodne kurzy zadarmo s pani ktorá robila dlhé roky pôrodnú sestru, skúste pozrieť na stránke 😊
Ak mozem koment k tomu sukromnemu sektoru. Pisem teraz o Centre pre rodinu Kvapka. (S inymi skusenosti nemam. Teda mam, este cisto len jeden Hypnoporod a stretnutia s dulou. Ale to je pre vela buducich rodičov prilis ezo a neviem co. Asi. 😀 )
Realne som z toho kurzu čerpala dlho. Nie je to len o obdobi pred porodom a samotny porod do vytlacenia dietata. Ale aj realne podane informacie, co sa deje PO porode, v obdobi 600nedelia, 4.trimester dietatka. A to su informacie, ktore su nemenej dolezite. Velmi dolezite.
Urcite by som nevahala, tie peniaze zaplatit znova. A tento kurz odporucam aj dalej vramci rodiny, znamych, ked sa niekto spyta.
Ja som chodila k p. Didekovej - cena je 15-20€ jedna hodina prednaska plus cvicenie
Vrelo odporucam cca 6 prednasok je ale mozes chodit ako ty chces da sa dohodnut

viem, že Žilina ťa asi zaujímať nebude ale tam napríklad od budúceho utorka takéto kurzy spúšťame pod vedením skvelých pôrodných asistentiek