icon

Premávka v Bratislave smerom na letisko

jaja20
3. júl 2022

Ahojte,
viete mi poradiť,či býva v čase od cca 15 30 hod. do 16 hod. veľká premávka alebo zápchy smerom k letisku na diaľnici od Senca?
Ďakujem.

kacusik69
3. júl 2022

@jaja20 pokial nie je nehoda tak vacsinou smer do BA je ok, horsie uz smerom z BA… ale su prazdniny, uz v piatok som spozorovala menej aut (nebyt nehody smerom z BA)

kacusik69
3. júl 2022

od SC ste na letisku za 15 minut, takze ak si date nejaku rezervu pre kazdy pripad, nemusi byt ani velka… (pri nehode som od SC sla max. 50 minut)

jaja20
autor
3. júl 2022

@kacusik69 Ahoj,nie sme zo Senca,to mi len manžel kázal takto to napísať,že pôjdeme tou cestou 🙂 Sme zo stredného Slovenska a zajtra letím o 18. na Sicíliu,tak kedy asi máme vyraziť. Cesta nám obyčajne trvá necelé dve hodiny.

marcellka32
3. júl 2022

@jaja20 pridaj si rezervu radšej hodinu, radšej počkať ako meškať

jaja20
autor
3. júl 2022

@marcellka32 V normálnej situácii by sme to samozrejme logicky urobili,ale teraz je problém v jeho práci. Musím ísť kôli tomu na dovolenku sama,bez neho,on ma iba zavezie na letisko,a potom sa musí rýchlo vrátiť späť do roboty.
Preto sondujem,aká býva na tej trase v pondelok o takomto čase premávka.

kacusik69
3. júl 2022

@jaja20 ved ja na margo toho pisem ze od SC je to kusok, takze zalezi ake zdrzanie vas moze postretnut po ceste po ten usek… ako som pisala skor su o takom case zapchy smerom z BA ako do BA… ja ked chodim domov skor, “v kritickejsom case” pozriem si premavku na Google maps, aj ked teda pocas 2 hodinovej cesty jej vyvoj moze byt rychly…

jaja20
autor
3. júl 2022

@kacusik69 Jasné, stať sa môže hocičo. A zajtra robíš?

marcellka32
3. júl 2022

@jaja20 treba sledovať waze aplikáciu a premávku, od Senca to môže v tom čase môže byť pol hodina ale aj hodina

kacusik69
3. júl 2022

@jaja20 nocnu mam az