Premávka v Bratislave smerom na letisko
Ahojte,
viete mi poradiť,či býva v čase od cca 15 30 hod. do 16 hod. veľká premávka alebo zápchy smerom k letisku na diaľnici od Senca?
Ďakujem.
od SC ste na letisku za 15 minut, takze ak si date nejaku rezervu pre kazdy pripad, nemusi byt ani velka… (pri nehode som od SC sla max. 50 minut)
@jaja20 pridaj si rezervu radšej hodinu, radšej počkať ako meškať
@marcellka32 V normálnej situácii by sme to samozrejme logicky urobili,ale teraz je problém v jeho práci. Musím ísť kôli tomu na dovolenku sama,bez neho,on ma iba zavezie na letisko,a potom sa musí rýchlo vrátiť späť do roboty.
Preto sondujem,aká býva na tej trase v pondelok o takomto čase premávka.
@jaja20 ved ja na margo toho pisem ze od SC je to kusok, takze zalezi ake zdrzanie vas moze postretnut po ceste po ten usek… ako som pisala skor su o takom case zapchy smerom z BA ako do BA… ja ked chodim domov skor, “v kritickejsom case” pozriem si premavku na Google maps, aj ked teda pocas 2 hodinovej cesty jej vyvoj moze byt rychly…
@jaja20 treba sledovať waze aplikáciu a premávku, od Senca to môže v tom čase môže byť pol hodina ale aj hodina

@jaja20 pokial nie je nehoda tak vacsinou smer do BA je ok, horsie uz smerom z BA… ale su prazdniny, uz v piatok som spozorovala menej aut (nebyt nehody smerom z BA)