icon

Prenájom izby v Bratislave na 2 až 3 mesiace

13. jún 2025

dobrý deň. môžete mi poradiť kde hladať keď si chcem prenajať izbu v bratislave na 2 až 3 mesiace? skúšala som hľadať v skupinách na fb, ale tam sú všetko dlhodobé prenájmy.

zalka
13. jún 2025

Ak cez leto tak skus internáty.
Alebo ubytovne...

zuzanka.zuzu
13. jún 2025

prenajmi si akú chceš, tvár sa že to bude na dlho a po mesiaci-dvoch daj výpoveď že ti do toho niečo prišlo 🤷

mameha7
13. jún 2025
@zuzanka.zuzu

prenajmi si akú chceš, tvár sa že to bude na dlho a po mesiaci-dvoch daj výpoveď že ti do toho niečo prišlo 🤷

@zuzanka.zuzu presne. Alebo nech si vymyslí, že jej nesadli spolubývajúci (neporiadok) atď....

zanaz
15. jún 2025

Skús spolubývanie.sk, tam som si kedysi našla . Do vymýšľania ohľadom dĺžky prenájmu by som nešla, keďže by si pravdepodobne prišla o depozit.
Ale samozrejme ak ti nevadí prísť o €, aj to je možnosť.

autor
15. jún 2025
@zanaz

Skús spolubývanie.sk, tam som si kedysi našla . Do vymýšľania ohľadom dĺžky prenájmu by som nešla, keďže by si pravdepodobne prišla o depozit.
Ale samozrejme ak ti nevadí prísť o €, aj to je možnosť.

@zanaz to mám teda povedať že neviem, ak sa spýtajú na ako dlho?

zanaz
15. jún 2025

Skús to spolubývanie.sk, síce tá stránka nevyzerá najlepšie, ale ponuky sa tam nájdu, určite aj na krátkodobý prenájom (sama som mala na dva mesiace).
A potom už jedine volať a volať..

anglicanka1981
18. jún 2025
@mameha7

@zuzanka.zuzu presne. Alebo nech si vymyslí, že jej nesadli spolubývajúci (neporiadok) atď....

@mameha7 prenajimatela nezaujimaju dovody, ale zmluva.
Ak je vypovedna lehota 2 mesiace, tak to jedine nastahovat sa a rovno vypovedat zmluvu, ale teda moze to byt dovod na nevratenie depozitu, treba citat zmluvu poriadne