Príde Manchester City hrať do Bratislavy?
Čo hovoríte? Bude to zážitok !!!!
Bude 🤣🤣🤣policajti sa už tešia, Briti sú ako fanúšikovia nezabudnuteľní zážitok 🙈🙈🙈🙈
@pribinak kedy si ty videla anglického fanúšika sa biť? Pozri si každý víkend co víkend plne štadióny ako fandia.
@ssimusska my to nemáme v sebe. Možno na Slovane je 5 až 6 tisíc slovanistov co chodí kvôli mužstvu. U nás chyba klubizmus. Zas bude cirkus kvôli listkom a spekulovat ako sa dostať k listkom
@markusrasford nie je to až tak dávno čo nám anglani skoro rozbili centrum mesta
Skús pozrieť na internete
@pribinak áno je to 8 rokov. Niečo cerstvejsie nemáš?
@markusrasford nechce sa mi hľadať, hľadaj si sám, si veľký chlapec určite to zvládneš
@pribinak keď budeš mat čas a bude sa ti chcieť pozri si bitky fanúšikov Trnava - Slovan keď na trávniku kopaly do hlavy fanúšika.
@markusrasford gramatické okienko: čo robili? Kopali. Slovesa sa píšu s mäkkým i
Nemám záujem si pozerať take videá
@pribinak preboha fanúšikovia ako “ultras” sa bijú pred zápasom, nie počas, zasa nehysterči a naštuduj si. Ps- môj ex bol z ultras, takže skúsenosti mám 😉
@malasandrika kto hysterici? Ty? Ok, Lebo my diskutujeme
@markusrasford No jo, Sk je v tomto dosť pozadu. 😅
@malasandrika Ultras sa nebijú 🤣 Tak asi skusenosti moc nemáš
Prvy krat vidim niekoho nadseneho z Man City 😂
@markusrasford Nemam komu v Slovane fandit. Slovan futbalisti maju vacsie ega,ako samotne hviezdy City. Cize velke ego,slabe vykony. Cize velmi sa tesim. !!!
@ssimusska nebudem popisovať ako prebiehajú “grilovačky” ale keď si dala takýto komentár, radšej si mala ostať ticho
@malasandrika Dobre 😄 Ultras sa nebijú organizovane, to by si teda vedeť mala ked si mala údajne ex odtiaľ. Nerob hanbu.
@ssimusska ? Nebudem tu popisovať, ako majú organizované bitky. Hanbu robíš jedine Ty
To je uhol pohľadu.vcera tam bolo 20 tisíc ľudí a mali komu fandiť. City je úplne iný level a tak veľa smrteľníkov sa nikdy nedostane na štadión City tak si ich môžu pozrieť na Slovane. Majd príde rána keď za lístok sa bude pýtať 150 - 200 e.
@malasandrika 🤣🤣 Dobre ty. Neurážaj aspoň ľudí, čo nosia háčko a nenazývaj ich ultraskou.
@ssimusska ? Ty si mimo
@malasandrika Neboj, ja nie. 😄 Ale tieto tvoje výplody sú dosť komické.
@malasandrika
@ssimusska nehadajte sa kvôli prkotine nemá to vyznam
@markusrasford s osobou, čo si úboho da 2 SS do profilu určite nie
@markusrasford Ja sa nehádam, no slečna asi nechápe ako to funguje
@malasandrika Prepáč že moje iniciálky sú ss. pojdem si kvoli tebe zmenit meno a priezvisko na matriku.
@ssimusska ja poznám jedného co si dal zmeniť meno. Volal sa Paľo Ko..t a tak sa rozhodol ze si dá zmeniť meno. Prišiel na matriku povedal ako sa vola a matrikarka mu hovorí ze no to je fakt spatne meno. A tak ako sa chcete volať? No a tak hovorí ze rad by si zmenil meno na Jano Ko..t
@markusrasford Keby dotyčná vie, že za vydata budem S.H tak by ju asi otočilo 😂😂 Ale nevadí, doma sme sa dobre pobavili na ultraske čo sa chodí biť😄😄

Na futbal sa chodí na domáce mužstvo, nie na súpera. 🙂 Keď chceš ísť na súpera radšej nechaj miesto skalným fanúšikom