icon

Príde Manchester City hrať do Bratislavy?

29. aug 2024

Čo hovoríte? Bude to zážitok !!!!

Strana
z2
ssimusska
29. aug 2024

Na futbal sa chodí na domáce mužstvo, nie na súpera. 🙂 Keď chceš ísť na súpera radšej nechaj miesto skalným fanúšikom

pribinak
29. aug 2024

Bude 🤣🤣🤣policajti sa už tešia, Briti sú ako fanúšikovia nezabudnuteľní zážitok 🙈🙈🙈🙈

markusrasford
29. aug 2024

@pribinak kedy si ty videla anglického fanúšika sa biť? Pozri si každý víkend co víkend plne štadióny ako fandia.

markusrasford
29. aug 2024

@ssimusska my to nemáme v sebe. Možno na Slovane je 5 až 6 tisíc slovanistov co chodí kvôli mužstvu. U nás chyba klubizmus. Zas bude cirkus kvôli listkom a spekulovat ako sa dostať k listkom

pribinak
29. aug 2024

@markusrasford nie je to až tak dávno čo nám anglani skoro rozbili centrum mesta
Skús pozrieť na internete

markusrasford
29. aug 2024

@pribinak áno je to 8 rokov. Niečo cerstvejsie nemáš?

pribinak
29. aug 2024

@markusrasford nechce sa mi hľadať, hľadaj si sám, si veľký chlapec určite to zvládneš

markusrasford
29. aug 2024

@pribinak keď budeš mat čas a bude sa ti chcieť pozri si bitky fanúšikov Trnava - Slovan keď na trávniku kopaly do hlavy fanúšika.

pribinak
29. aug 2024

@markusrasford gramatické okienko: čo robili? Kopali. Slovesa sa píšu s mäkkým i

Nemám záujem si pozerať take videá

malasandrika
29. aug 2024

@pribinak preboha fanúšikovia ako “ultras” sa bijú pred zápasom, nie počas, zasa nehysterči a naštuduj si. Ps- môj ex bol z ultras, takže skúsenosti mám 😉

pribinak
29. aug 2024

@malasandrika kto hysterici? Ty? Ok, Lebo my diskutujeme

ssimusska
29. aug 2024

@markusrasford No jo, Sk je v tomto dosť pozadu. 😅

ssimusska
29. aug 2024

@malasandrika Ultras sa nebijú 🤣 Tak asi skusenosti moc nemáš

haley7897
29. aug 2024

Prvy krat vidim niekoho nadseneho z Man City 😂

autor
29. aug 2024

@markusrasford Nemam komu v Slovane fandit. Slovan futbalisti maju vacsie ega,ako samotne hviezdy City. Cize velke ego,slabe vykony. Cize velmi sa tesim. !!!

malasandrika
29. aug 2024

@ssimusska nebudem popisovať ako prebiehajú “grilovačky” ale keď si dala takýto komentár, radšej si mala ostať ticho

ssimusska
29. aug 2024

@malasandrika Dobre 😄 Ultras sa nebijú organizovane, to by si teda vedeť mala ked si mala údajne ex odtiaľ. Nerob hanbu.

malasandrika
29. aug 2024

@ssimusska ? Nebudem tu popisovať, ako majú organizované bitky. Hanbu robíš jedine Ty

markusrasford
29. aug 2024

To je uhol pohľadu.vcera tam bolo 20 tisíc ľudí a mali komu fandiť. City je úplne iný level a tak veľa smrteľníkov sa nikdy nedostane na štadión City tak si ich môžu pozrieť na Slovane. Majd príde rána keď za lístok sa bude pýtať 150 - 200 e.

ssimusska
29. aug 2024

@malasandrika 🤣🤣 Dobre ty. Neurážaj aspoň ľudí, čo nosia háčko a nenazývaj ich ultraskou.

malasandrika
29. aug 2024

@ssimusska ? Ty si mimo

ssimusska
29. aug 2024

@malasandrika Neboj, ja nie. 😄 Ale tieto tvoje výplody sú dosť komické.

markusrasford
29. aug 2024

@malasandrika
@ssimusska nehadajte sa kvôli prkotine nemá to vyznam

malasandrika
29. aug 2024

@markusrasford s osobou, čo si úboho da 2 SS do profilu určite nie

ssimusska
29. aug 2024

@markusrasford Ja sa nehádam, no slečna asi nechápe ako to funguje

ssimusska
29. aug 2024

@malasandrika Prepáč že moje iniciálky sú ss. pojdem si kvoli tebe zmenit meno a priezvisko na matriku.

markusrasford
29. aug 2024

@ssimusska ja poznám jedného co si dal zmeniť meno. Volal sa Paľo Ko..t a tak sa rozhodol ze si dá zmeniť meno. Prišiel na matriku povedal ako sa vola a matrikarka mu hovorí ze no to je fakt spatne meno. A tak ako sa chcete volať? No a tak hovorí ze rad by si zmenil meno na Jano Ko..t

ssimusska
29. aug 2024

@markusrasford Keby dotyčná vie, že za vydata budem S.H tak by ju asi otočilo 😂😂 Ale nevadí, doma sme sa dobre pobavili na ultraske čo sa chodí biť😄😄

malasandrika
29. aug 2024

Rozumiem, že nie každý je schopný diskutovať v téme, ktorej rozumie …

Strana
z2