icon

Prijímačky na 8. ročné bilingválne gymnázium FGL v Bratislave

eurekashop
2. apr 2022

Milé maminky, neterka bude robiť prijímačky na španielske 8. ročné gymnázium F. G. Lorcu v Bratislave. Prijímačky sú zo slovenského jazyka a matematiky. Je tu prosím niekto, komu dieťa chodí na túto školu? Radi by sme vedeli aspoň približne, ako testy vyzerajú a či sa na ne treba špeciálne pripravovať. Škola žiadnu prípravu neorganizuje ani nemá okruh tém. Dcérka chodí na túto školu, ale ona nastúpila na 5. ročné štúdium a mali celkom iné prijímačky. Veľmi pekne ďakujem za každú radu a pomoc. Kika

luccija
2. apr 2022

@eurekashop nemajú na stránke staré testy z minulých rokov?Takmer všetky školy majú my sme robili staré testy aké som našla na iných gymnáziách.Dost skoro sa spamätali🙂niektorí chodia na doučovanie.Ja si myslím podľa toho čo som videla, že gro je 7 ročník a sú ťažšie ako monitor.Napisem Ti kde sú testy aj správne odpovede z iných gymn.co som nasla

luccija
2. apr 2022

@eurekashop nechce sa mi vyhľadávať odfotim Ti tie čo mám stiahnuté.Nech si pozrie gymnázium I.Horvatha, Matky Alexie, Novomeského sú tam testy nie v každych sú správne odpovede

luccija
2. apr 2022
eurekashop
autor
2. apr 2022

Lucka ahoj, velmi pekne dakujem. Neter ma ale 11 rokov, ona ide na 8. rocne studium a zial, ziadne testy na stranke skoly nie su. Aj moja dcerka robila minuly rok prijimacky, ale ona isla z 8. rocnika na 5. rocne studium a tie prijimacky boli len zo vseobecneho vzdelania. Neter ide z 5. rocnika ZS a bude mat mat. a slovencinu. Dakujem za pomoc aj rady.

hoohoo
22. sep 2022

@eurekashop dobrý deň, ako ste ste prosím spokojna,cena dcérka so školou? Zevraj jevto veľmi dobrá škola, kľudne mi napíšte do správy, ďakujem pekne 😊🙏🏽