Prijímačky na bilingválne gymnázium v Bratislave
Je tu niekto, koho dieta sa zucastnilo prijimaciek na spanielsky bilingual v Ba?
Viete mi prosim dat vediet okruhy otazok, aje typy otazok su z Mat, Sjl? Boli prijimacky narocne pre deti?
@lajcika12 tam sa nerobia prijímačky ani z M, ani zo SJ. Internet nemáš, či ľahšie poradí MK? Toto nepochopim
@vikusjk ano, presne tak
@lajcika12 áno. Viem o GFGL, dcéra mi tam chodí. Akurát že hľadám ešte iné gymnázium, kde sa tiež učí španielčina (niekde inde) a tak, keď si písala úplne v úvodnom príspevku o španielskom bilingvale, tak že či náhodou nemyslíš ešte niečo iné 🙂 Na stránke je, že ešte na GJH sa učí ako druhý jazyk španielčina. A inde už neviem ..
@lajcika12 áno. Viem o GFGL, dcéra mi tam chodí. Akurát že hľadám ešte iné gymnázium, kde sa tiež učí španielčina (niekde inde) a tak, keď si písala úplne v úvodnom príspevku o španielskom bilingvale, tak že či náhodou nemyslíš ešte niečo iné 🙂 Na stránke je, že ešte na GJH sa učí ako druhý jazyk španielčina. A inde už neviem ..
@ajsha123 o a vedela by si mi dat info, ako prebiehali prijimacky? Ako je dcera spokojna?
@anonym_78cf42 robia sa VSJP, kde vsak su priklady, z mat a sjl je uplne prirodzene, ze tam je.
@lajcika12 vo VSJP klasická matika nie je , tam je logika a to je veľký rozdiel
@ajsha123 o a vedela by si mi dat info, ako prebiehali prijimacky? Ako je dcera spokojna?
@lajcika12 dcéra je škole už 7.rok, najprv šla na osemročné a odtiaľ prestúpila na bilingválne, ale robila prestupové skúšky. Ale tie boli iné pre externých ako interných študentov. Bolo to už dávno, zaraz končí, neviem Ti dať adekvátne informácie

@lajcika12 aký španielsky bilingvál myslíš? Na ktoré gymnázium? Ale myslíš to v minulosti, nie tento rok, však?