Prijímačky na Strednú zdravotnícku školu Strečnianska - tipy a skúsenosti
Ahojte,keby chcel niekto vediet o primackach na Strečnianskej(tým že aktualne není dostupné info na skúšobné testy) tak vam mozem povedať z mojich skuseností😊
Slovencina bola veľmi ľahká,vlastne boli celkom podobné ako majú na ekonómke,potom na biológií bolo veľa otázok že či je to pravda napr. Opis velkeho krvneho obehu a potom zakruzkujete ci je to pravda alebo nie.Odporucam vám prezrieť si vsetko čomu nerozumiete a ziadny stres.Držím palce nabudúci rok☺️
@terezzzkaaa ahoj prosim mohla by si mi nieco blizsie povedat o prijimackach? A odkial sa ucit? Ja si podávam prihlášku na 2 ročne externe štúdium praktická sestra
@terezzzkaaa ahoooj. Mohla by si mi prosím povedať dačo o testoch na zdravotnú sestru?
@terezzzkaaa tak nejako testy popísal aj náš syn
@kaka72 Ahoj. Prosím ťa a boli tam len tie sústavy s ich funkcie, pomenovania alebo aj tie časti zamerané na starostlivosť o ne? Ďakujem.
@terezzzkaaa Ahoj Terezka, je prosím ta potrebné zamerať sa aj na učivá o zdraví a starostlivosti o jednotlivé sústavy?
@kaka72 Ahoj. Prosím ťa a boli tam len tie sústavy s ich funkcie, pomenovania alebo aj tie časti zamerané na starostlivosť o ne? Ďakujem.
@sewentynka ahoj, ale syn bol na prijímačky minulý rok.
@sewentynka ahoj, ale syn bol na prijímačky minulý rok.
@kaka72 ano, viem, ja len že ak si pamätáš😉
@kaka72 ano, viem, ja len že ak si pamätáš😉
@sewentynka aj teda starostlivosť
@terezzzkaaa ahoj prosim mohla by si mi nieco blizsie povedat o prijimackach? A odkial sa ucit? Ja si podávam prihlášku na 2 ročne externe štúdium praktická sestra
@mia2106 prosím Vás našli ste niečo bližšie o tých skúškach, že čo sa presne učiť?

@terezzzkaaa tak nejako testy popísal aj náš syn