icon

Problémy s čipovou kartou v bratislavskej MHD

unbeholfen
19. nov 2025

Mám čipovú kartu (električenku) na MHD BA (na fotke hore). Ale vo vozidlách sú 2 druhy označovačov (na fotke dole). Problém je že tú kartu mi berie iba ten čo má na displayi TAPNI SA a tých zvykne byť len jeden kus. Tých čo druhých čo má na displayi IBA ELEKTRONICKÁ PEŇAŽENKA tam keď priložím tak mi vypíše že nesprávna karta alebo neni možné načítať, niečo v tom zmysle. Tie slúžia len na cvaknutie papierových lístkov? Keďže toho čo mi funguje je len keden kus alebo v električkách na koncoch tak sa musím v prípade plnej MHD predierať k tomu označovaču čo funguje. Alebo dá sa vybaviť aj nejaká inšia karta čo funguje na tie druhé ktorých je viac?

Problémy s čipovou kartou v bratislavskej MHD
unbeholfen
autor
19. nov 2025

Bohužial do tej búdy čo má dopravný podnik pri vlakových staniciach neviem ísť lebo mám podobnú pracovnú dobu ako oni. Takže keď idem z roboty je to zatvorené. Aspoň na Vinohradoch. Neviem dokedy majú otvorené na hlavnej stanici. Ale možno ste niekto mali podobný problém, tak napíšte ako ste to vyriešili.

sissy27
19. nov 2025
@unbeholfen

Bohužial do tej búdy čo má dopravný podnik pri vlakových staniciach neviem ísť lebo mám podobnú pracovnú dobu ako oni. Takže keď idem z roboty je to zatvorené. Aspoň na Vinohradoch. Neviem dokedy majú otvorené na hlavnej stanici. Ale možno ste niekto mali podobný problém, tak napíšte ako ste to vyriešili.

unbeholfen
autor
Autor odpoveď zmazal
unbeholfen
autor
19. nov 2025

@sissy27 dakujem ti velice pekne dívča zlatá. Bolo ešte otevríte a vyriešilo sa.