Prosmile Bratislava - skúsenosti
@margaretkahodiny
Dobrý deň.
Môžem sa len informovať ohľadom ceny?napr taky kaz na stoličke u dospelého co u nich stojí?zvažujem ze prejdem k nim ale bojím sa ze uz to budem mat v kanalikoch ten kaz a cena za také ošetrenie je 500eur.
Možno aj viac.
Preto sa chcem opýtať na vaše realne skusensoti z cenami.
Napr injekcia,blombovanie jedného zuba bez liečivej vlozky co asi vyjde u nich trvalého zuba.
A pri mliečnych kaz stolička co vychádza.
Cca samozrejme,ďakujem pekne a prajem pekný deň.
@margaretkahodiny
Dobrý deň.
Môžem sa len informovať ohľadom ceny?napr taky kaz na stoličke u dospelého co u nich stojí?zvažujem ze prejdem k nim ale bojím sa ze uz to budem mat v kanalikoch ten kaz a cena za také ošetrenie je 500eur.
Možno aj viac.
Preto sa chcem opýtať na vaše realne skusensoti z cenami.
Napr injekcia,blombovanie jedného zuba bez liečivej vlozky co asi vyjde u nich trvalého zuba.
A pri mliečnych kaz stolička co vychádza.
Cca samozrejme,ďakujem pekne a prajem pekný deň.
@alzbetkacicka dobry den zistili ste ceny?🙂 hlavne na mliecne zubky
Dakujem
@alzbetkacicka dobry den zistili ste ceny?🙂 hlavne na mliecne zubky
Dakujem
@melani19 dobry den
Maly tam chodil len na preventivky a tie su zadarmo.
Kamaratka tam sla s malym ktory mal kazy a teda jeden zubok oprava plus rentgen a oblbovak platili 300 eur.
Tak povedala ze posledny krat tam bola.
Ja som u nich bola na vstupnej este predtym a platila som 50 eur.
Mala som nejake male kazi ale ich ceny su nad moje moznosti tak som tam uz nesla a zuby som si dala spravit u svojej zubarky aj ked ju mam daleko 2 hodiny autom ale ostanem u nej lebo tu by som musela brat na zuby aj pozicku.
Jedna znama mi potom povedala kde bola ona s malym.
Sice nespolupracuju s poistovanami a zubari su ukrajinci ale bpli sme teda tam lebo mliecny zub blombovanie stoji 50 eur a v prosmile clinik az 100 a viac.
Tak sme boli zatial len zalozit kartu za 20 eur a ked bude mat kaz pojdeme tam.
Je to stomatologia na romanovej.(petrzalka)
Kedze su v bytovke tak nemaju vysoke ceny.
Maju to krasne moderne zariadene a maju aj rentgen.
Zubarka velmi mila,dokonca nam nenutila hned ustnu hygienu ako v prosmile clinik a ze maly ma pekne zdrave zubky.Bola som spokojna.Do prosmile clinik sa uz nevratime lebo sice spolupracuju s poistovnami ale kvoli velkym priestorom maju asi velmi vydoky najom plus asi aj nejaky uver a preto maju take vysoke ceny aby to vedeli splacat.
Pekny den prajem.

ahoj nahodne som natrafila na toto vlakno ale je asi neaktualne. My sme v ProSmile clinic na nivach cela rodina aj s malou a je to fajn. Bohuzial sme mali viac kazov, kedze nam predchadzajuci zubar nerobil rentgenove snimky ale uz mame nastastie vsetko opravene. Ak potrebujes viac informacii tak mi napis. ahoj