Psychiater v Bratislave
Ahojte
Viete prosim poradit dobreho priam vyborneho psychiatra v Bratislave?
Dakujem ☺️☺️
@lucyluska jej dakujem ti krasne. Kontakt nahodou nanu prosim nemas?🙏🙏🙏🥰
@lucyluska dakujem ti krasne…. Som myslela ze ci nema ine telefonne cislo ked pises ze berie len sukromne tak ci nema sukromne cislo 😅
Tak skusim zavolat sem snad budem mat uspech.
Dakujem este raz ☺️
Oki, keď povie že neberie teraz, treba povedať, že máš záujem chodiť sukromne 🙂
@lucyluska vybavene. Dakujem ti moc ☺️
Ahoj, bola si už na vyšetrení?
@lucyluska ano ☺️
ahoj môžem sa opýtať ako si sa nakontaktovala na pani doktorku? snažím sa jej dovolať ale číslo nik nedvíha
Dr.Bánovska je arogantná, povýšenecká, vôbec mi nepomohla, bola odmeraná, hovorila do mnou ako s odpadom. Cítila som z nej, ze ju vlastne otravujem. Nevypocula ma. Bola som vyšetrená za 10 min a citila som sa este horšie, nez keď dom k nej prišla. Neodporúčam nikomu.
Dr.Bánovska je arogantná, povýšenecká, vôbec mi nepomohla, bola odmeraná, hovorila do mnou ako s odpadom. Cítila som z nej, ze ju vlastne otravujem. Nevypocula ma. Bola som vyšetrená za 10 min a citila som sa este horšie, nez keď dom k nej prišla. Neodporúčam nikomu.
@teraneriqua pravda a keď od nej žiadam nieco navyše ako posudok na ID začne byť nervózna a arogantná a to som na vozíku, žiadna úcta, som sa jej minule spýtala ci sa zle vyspala to bol pohlad. Nikdy viac .a to hladam iného nechcem k nej chodiť, manžel povedal uz nikdy viac k nej nepôjdem
A este otázku dava co potrebujete odomna .
Bánovsku nedporucam, este zadarmo ano ale platit jej urcite nie

Exkluzívna MUDr Adriana Bánovská.
Berie už len sukromne.
Prvá návšteva aj hodinu trvá, 40 - 60 euro.
Potom každá kontrola 20euro, keď sa človeku darí, kontrola každých 6 mesiacov.