Psychiater v Bratislave
Dobry den moj zdravotny stav sa velmi zhorsil a preto hladam urgente dobreho psychiatra ktory prijma novych pacientov. Doteraz som mala v zahranici.
Bolo by super keby fungoval aj online (tak moze byt aj s ineho mesta)
Dakujem pekne
Mne pomohla jedine psychiatricka MUDr.Zuzana Mlynekova. Ma amb v Chynoranoch pri Topoľcanoch. Staci jedno sedende, potom uz telefonicke konzultacie. Nasla mi super lieky, co 4-ria psychiatri v neboli schopni vyse roka. Ona sima vypocula 3 hodiny, uz pri nej eom pocittila úľavu, už len z jej ľudského a chapajuceho prísupu. Konecne až u nej sa mi spustil plač, ktorý som mala v sebe zablokovaný. Dr. Mlyneková ma postupne nastavila na super lieky, ktore nerobia zavislost, netlmia, aj sa po nich trochu chudne, trochu znizuju chut na jedlo. Teraz zase cítim ze žijem, zase sa viem smiať, tesit sa z drobnych veci, zo svojich detí, z prace. Zacala som zase cvičíť. Som dr. Mlynekovej veľmi vďačná. Odporúcam každému.
Ak ti je veľmi zle, mudr.Mlynekova ti dokaze dat termín aj do 2 tyzdňocv. Ja som to tiež zažila. Plati sa u nej, ale bez nej už neviem ako by som existovala. Plati sa len prve sedenie. Drž sa, vydrz to. Doktorka Mlynekova ma kontakt ma na stanke vaspychiater. Neboj sa, urcite pomôze aj tebe. Ona je veľmi obetava lekarka, zaleži jej na pacientovi. Objednava jej manzel, nezľakni sa, ze mužský hlas.
@linda97 ja tiež možem len MUDr. Mlynekovu odporučiť...je vynikajúci psychiater a odborník, pomohla mi v živote ked som mala problémy v rodine aj s okolím a naposledy velmi pomohla aj manželovi ked bola ochotná príst aj domov ho vyšetriť kedze nebol schopný isť sám...aj super lieky mi dala ktoré mi hned sadli a vôbec ma ani netlmili, našla som laskaveho a trpezlivého psychiatra ktorý je k dispozícii aj na telefóne vždy ked je to potrebné a hlavne ked clovek akutne potrebuje vie ho objednať aj dosť rýchlo 2-3 dni kedze sme boli naposledy vo vážnej situácii.... vďačíme jej za veľa mozem ju len odporučiť
@teraneriqua prosim vás u MUDr.Mlynekovej sa platí iba prvé sedenie 150 alebo každé ďalšie?Lebo nepochopila som celkom či sa zakaždým Ati alebo len raz?Ďakujem

@linda97 poliklinika Mlynská dolina, Sigmundova