icon

Psychiatrická ambulancia MUDr. Zuzana Hapalová

sveti2
19. sep 2022

Ahojte , ma niekto skusenosti s psychiatrom Mudr Zuzana Hapalova

zdenulkam
24. okt 2022

Vie niekto?

anonym_430add
22. okt 2025

Pani doktorka MUDr Zuzana Hapalová pracovala dlhý čas v nemocnici Mickiewiczova na psychiatrii aj keď je trochu prísna ale je skvelý človek z veľkým srdcom v snahe každému pacientovi pomôcť mne osobne pred dvoma rokmi veľmi pomohla a aj si ma zastala pred jedným lekárom z nemocnice Mickiewiczova zo psychiatrie keď ma kritizoval je veľmi dobrá odborníčka v snahe každému pacientovi pomôcť ako som už spomenul aj keď som sa v minulosti trochu na ňu hneval lebo som mal svoje osobné problémy ktoré mi ochotne pomáhala riešiť nastavila mi dobrú a prospešnú liečbu medikaciu a problémy so mnou riešila.vzdy som si ju vážil a mal rád vždy som mal knej uctu a každé ráno keď som bol v nemocnici na psychiatrii a pani doktorku som stretol vždy som sa jej z úctou pozdravil a spýtal sa ako sa má a ona sa mi vždy slušne odzdravila a rozprávala somňou aj ako s pacientom ale aj ako človekom.bohužial pani doktorka MUDr Zuzana Hapalová dňa 17.10.2025 v nemocnici Mickiewiczova na psychiatrii skončila pracovný pomer a v pondelok 20.10.2025 už do práce ako dobrá a výborná lekárka neprišla ja síce v piatok 24.10.2025 odchádzam z nemocnice do domáceho liečenia ale keď do budúcnosti prídem do tejto nemocnice na mickiewicovu psychiatriu pani doktorka MUDr Zuzana Hapalová mi bude chýbať..Pani Doktorka MUDr Zuzana Hapalová ak toto náhodou čítate tak vám za všetko čo ste pre mňa spravila a ako ste mi veľmi pomohla ďakujem vždy budem spomínať na vás len v dobrom ako na človeka s veľkým a výborným srdcom a ako na Super lekárku v snahe mi pomôcť vo všetkom aj mne aj iným pacientom .Ešte raz pani Doktorka MUDr Zuzana Hapalová veľká vďaka a samozrejme vám prajem v živote a v novej práci veľa zdravia a šťastia lásky a úspechov a Božieho požehnania nech ste naďalej tak super lekárka ako ste bola v nemocnici Mickiewiczova na psychiatrii....A pre pacientov ktorí potrebujú psychiatrickú pomoc veľmi a veľmi odporúčam pani Doktorku MUDr Zuzanu Hapalovu určite pomôže rada každému ktorý ktorá potrebuje psychiatrickú pomoc tak ako pomohla mne...Marek