Recenzie na detských psychiatrov na Kramároch?
Ahojte, mate prosim recenzie o detskych psychiatroch na Kramaroch? Balážová, Trebulíková, Kováčová, Böhmer, Katelíková. Dakujem.
My s velkou nervozitou na zaklade niektorych recenzii sme isli na konzultaciu. Za nas Mudr. Böhmer uzasny,empaticky,vtipny a hlavne jeho medicinsko profesionalna kamaratska komunikacia ziskala nase sympatie.Netreba verit vsetkym komentarom,ci recenziam. Treba skusit... Palec hore 👍
Mne na výber nedali neviem či je to možné,.možno ak poviete tak asi áno ale teda zaradili nas k dr balazovej, ešte len pôjdeme vo februári.
@marietakremnicka prosim vas mate aj kontakt ? Dakujemn
ako ste boli spokojní aktualne na Kramaroch ? aj tak 3 mes. je strasne dlha doba ked mate problemy ....tak dlho cakat na termin a vzdy su hned obsadene ked sa spusta rezervacia terminov neviem sa tam dovolat volam v urcenom case stale obsadene a ked sa dovolam povedia uz su terminy obsadene o mesiac sa spusta znovu rezervacka na obdobie o dva mesiace....ako sa vam podarilo dovolat a objednat?
@margaretka nonstop sme volali 15teho v mesiaci az ma zdvihla sestricka.neverila som ze sa dovolam ale podarilo sa a za 2mes.sme mali termin. Doktorka Balážová super. Odporúčam
To sa tesim ze sa ti podarilo dovolat mne sa nepodarilo ani tento mesiac....sna na budcuci ...15.4 znovu ....
@nobles tak k tej by sme chceli aj my, ale nedovolili nam 🤷🏼♀️
@margaretka bezna sa dovolam tak na 50-60x, proste vyhradit si dve hodiny s tym, ze pen skusam volat 🥺
@lesomila nedarislo sa mala som to ta obdivujem ze mas take stastie. Ja som to potom vzdala a objednala som nas do Calmy. Tam twrminy a cakacky tiez hroza dlho aj 3-= mes , je to velmi zle hlavne ked je problem a nevies si ppmoct s dietatom.
Ahojte ako prosím funguje objednavanie na detskú ambulantnú psychiatriu na Kramároch? Z komentárov som vyrozumenie že iba 15-teho v mesiaci ale odkedy dokedy treba volať?
@1mina dobry den ako sa Vam podarilo dovolat,kt den a v ktorych casoch prosim?chceme termin az na koniec novembra
@andrea19841984 dobrý deň viete čo ja som volala celý deň úplne od 8mej rána a vkuse vkuse dokola s mobilom v ruke a podarilo sa mi to pred obedom 🙈 ony návod bohužiaľ nemám. Iba sa mi zdá že to bolo 15teho v mesiaci dávajú termíny ? Možno skúste radšej aj skôr ale 15 tuším dávajú
bol aj niekto na kramaroch u pani doktorky Kovacovej? ak ano ako to hodnotite?