icon

Recenzie na detských psychiatrov na Kramároch?

lesomila
25. sep 2024

Ahojte, mate prosim recenzie o detskych psychiatroch na Kramaroch? Balážová, Trebulíková, Kováčová, Böhmer, Katelíková. Dakujem.

fido69
Autor odpoveď zmazal
kvetka22
25. sep 2024

@lesomila neboj sa, rozhodne termín o pol roka nehrozí, dostali sme termín do 2 mesiacov. Najprv sme boli u MUDr Bohmera, ale ten nám nesadol, tak chodíme MUDr Trebulikovej a je veimi fajn.

1deniska
26. sep 2024

@lesomila Ahoj, my sme boli u Mudr. Balážovej. Termín sme mali do 3.mesiacov. Je veľmi milá, zaujímala sa o syna.

lesomila
autor
15. okt 2024

@kvetka22 dakujem velmi pekne 🙂

lesomila
autor
15. okt 2024

@1deniska dakujem velmi pekne 🙂

marietakremnicka
24. jan 2025

My s velkou nervozitou na zaklade niektorych recenzii sme isli na konzultaciu. Za nas Mudr. Böhmer uzasny,empaticky,vtipny a hlavne jeho medicinsko profesionalna kamaratska komunikacia ziskala nase sympatie.Netreba verit vsetkym komentarom,ci recenziam. Treba skusit... Palec hore 👍

1mina
24. jan 2025

Mne na výber nedali neviem či je to možné,.možno ak poviete tak asi áno ale teda zaradili nas k dr balazovej, ešte len pôjdeme vo februári.

nobles
10. feb 2025

@1mina už ste boli na vyšetrenie? Nás to čaká zajtra tak som zvedavá na prístup

1mina
10. feb 2025

@nobles ideme 19. Tak ak vás napadne kľudne zajtra napíšte ako bolo 🙂

abocinm
15. feb 2025

@nobles ako bolo u ktoreho doktora?

1mina
15. feb 2025

@nobles ahoj, boli ste u dr balazovej ? My ideme stredu tak som zvedava

sisadanielova
21. feb 2025

@marietakremnicka prosim vas mate aj kontakt ? Dakujemn

margaretka
2. mar 2025

ako ste boli spokojní aktualne na Kramaroch ? aj tak 3 mes. je strasne dlha doba ked mate problemy ....tak dlho cakat na termin a vzdy su hned obsadene ked sa spusta rezervacia terminov neviem sa tam dovolat volam v urcenom case stale obsadene a ked sa dovolam povedia uz su terminy obsadene o mesiac sa spusta znovu rezervacka na obdobie o dva mesiace....ako sa vam podarilo dovolat a objednat?

nobles
21. mar 2025

@margaretka nonstop sme volali 15teho v mesiaci az ma zdvihla sestricka.neverila som ze sa dovolam ale podarilo sa a za 2mes.sme mali termin. Doktorka Balážová super. Odporúčam

nobles
21. mar 2025

@abocinm Balážová super milá. Žiadny nátlak.my sme ku nej išlo kvôli potvrdeniu diagnózy

margaretka
21. mar 2025

To sa tesim ze sa ti podarilo dovolat mne sa nepodarilo ani tento mesiac....sna na budcuci ...15.4 znovu ....

lesomila
autor
16. máj 2025
@nobles

@margaretka nonstop sme volali 15teho v mesiaci az ma zdvihla sestricka.neverila som ze sa dovolam ale podarilo sa a za 2mes.sme mali termin. Doktorka Balážová super. Odporúčam

@nobles tak k tej by sme chceli aj my, ale nedovolili nam 🤷🏼‍♀️

lesomila
autor
16. máj 2025
@margaretka

ako ste boli spokojní aktualne na Kramaroch ? aj tak 3 mes. je strasne dlha doba ked mate problemy ....tak dlho cakat na termin a vzdy su hned obsadene ked sa spusta rezervacia terminov neviem sa tam dovolat volam v urcenom case stale obsadene a ked sa dovolam povedia uz su terminy obsadene o mesiac sa spusta znovu rezervacka na obdobie o dva mesiace....ako sa vam podarilo dovolat a objednat?

@margaretka bezna sa dovolam tak na 50-60x, proste vyhradit si dve hodiny s tym, ze pen skusam volat 🥺

margaretka
17. máj 2025
@lesomila

@margaretka bezna sa dovolam tak na 50-60x, proste vyhradit si dve hodiny s tym, ze pen skusam volat 🥺

@lesomila nedarislo sa mala som to ta obdivujem ze mas take stastie. Ja som to potom vzdala a objednala som nas do Calmy. Tam twrminy a cakacky tiez hroza dlho aj 3-= mes , je to velmi zle hlavne ked je problem a nevies si ppmoct s dietatom.

antamauru
17. máj 2025

Ahojte ako prosím funguje objednavanie na detskú ambulantnú psychiatriu na Kramároch? Z komentárov som vyrozumenie že iba 15-teho v mesiaci ale odkedy dokedy treba volať?

andrea19841984
18. júl 2025
@1mina

Mne na výber nedali neviem či je to možné,.možno ak poviete tak asi áno ale teda zaradili nas k dr balazovej, ešte len pôjdeme vo februári.

@1mina dobry den ako sa Vam podarilo dovolat,kt den a v ktorych casoch prosim?chceme termin az na koniec novembra

1mina
18. júl 2025
@andrea19841984

@1mina dobry den ako sa Vam podarilo dovolat,kt den a v ktorych casoch prosim?chceme termin az na koniec novembra

@andrea19841984 dobrý deň viete čo ja som volala celý deň úplne od 8mej rána a vkuse vkuse dokola s mobilom v ruke a podarilo sa mi to pred obedom 🙈 ony návod bohužiaľ nemám. Iba sa mi zdá že to bolo 15teho v mesiaci dávajú termíny ? Možno skúste radšej aj skôr ale 15 tuším dávajú

abocinm
22. júl 2025

bol aj niekto na kramaroch u pani doktorky Kovacovej? ak ano ako to hodnotite?