Recenzie na lekárku Katarínu Štefankovú v Bratislave
Ahojte, viete mi niekto poradit k lekarke Katarine Stefankovej? Hladam si novu endokrinologicku v BA, ktora je zazmluvnena s poistovnami.
@lilypeace dobrý deň poprosím ako ste dopadli u pani doktorky. Informujem sa kvôly dcére. Tiež hľadáme endokrinológa Vďaka
@sisagrim Dobrý deň, presne som na Vás myslela, že Vám musím napísať.
Pani doktorka staršia, malá, drobná blondínka ... ja mám pocit, že roky dozadu mala už na Vajnorskej ambulanciu.
Zobrala ma presne na čas, bola veľmi príjemná, vysvetlila mi všetko. Prehmatala krk, odmerala tlak, pozrela či a ako opúchajú nohy, spravila si rodinnú anamnézu. Ja som mala už svoje vlastné krvné výsledky a sono štítnej žľazy. Z krvných výsledkov mi povedala, nad akú hranicu sa dávajú lieky a nastavuje liečba. Povedala mi, že pre nastavenie liečby ešte urobíme test protilátok a až potom nastavíme liečbu. Vysvetila mi, že mi bude volať sestrička na odber na protilátky, ale že sestrička bude teraz čerpať 2 týždňovú dovolenku, tak nech sa nezlaknem, že to bude chvíľku trvať. Som spokojná zatiaľ, uvidím čo bude po odbere na protilátky.
@anger, dakujem 🙂
@lilypeace TSH som uz mala z krvných výsledkov, protilátky neviem ktoré hormóny su. Strava je u mňa obmedzená kvôli alergiam na sójovú a mliečnu bielkovinu. Jem to co mozem bez alergenov a kvôli vyššej kyseline močovej sa snažím mat bezpurínovú diétu.
@sisagrim Dobrý deň, presne som na Vás myslela, že Vám musím napísať.
@anger Ďakujem pekne za odpoveď.
Dobrý deň, nerobila táto pani doktorka donedávna v Malackách v nemocnici?
Dobrý deň, nerobila táto pani doktorka donedávna v Malackách v nemocnici?
@len_leninek robila

@lilypeace ja som objednaná na 13.11.2025 tak dám potom vedieť