Recenzie na súkromnú materskú školu Chrobáčikovo pri Bratislave
Ahojte, napisete mi, prosim, vase recenzie? Pripadne niekde v okoli mostu nejaku sukromnu MŠ? Mame sa tam prestahovat a hladam skolku pre syna. Len sukromnu. Dakujem 🙂
@tani5ka určite nie.Mam zlý skusenost.Skus pozrieť Fox v Malinove Montessori štýl, alebo v Ivanke sú viacere
@anonym_bf699f aku zlu skusenost?
@anonym_bf699f aku zlu skusenost?
@anonym_04d3af neustále menenie učiteliek.Riaditelka, ktorá tam skoro nikdy nebola.Priestory, dvor pekný.Studena strava.A viac nechcem písať, ak napíšem podľa dieťaťa a problému som spoznatelna.
@anonym_bf699f dobre dakujem, aj ja som rozmyslala nad touto skolkou.
V Moste je este jedna montessori skolka, Mostik. Kamoska tam mala syna, boli spokojni 😊
Dakujem vsetkym za odpovede, o montessori skolku zaujem nemame 🙂
@tani5ka v Malinove je sukr.skolka Pohoda, obidve deti mi tam chodili a boli spokojne deti aj my
My sme tam mali 2 deti a nikdy sme nemali problém s ničím, susedovci tam mali tiež deti a teda starali sa maximálne a s láskou, o dve ulice tu v Moste ďalšie deti... personál sa mení vždy všade to je normálne, teraz máme dieťa v štátnej a tam si nemôžeme ani ústa otvoriť. V Chrobáčikove, pracovali s deťmi maximálne, nosili domov rôzne práce, na Fb dávajú fotky, majú krúžky, anglický jazyk, dnu čisto, krásny priestor aj von.... O strave neviem, že by bola studená, to môže povedať len bývali personál, pochybujem o tom nosia im jedlo z FODDI, majú výbornú a vyváženú a zdravú stravu. Pani riaditeľka bola vždy milá, komunikovala, pracovala aj s detičkami, tvorila krásny program počas celých rokov, my tu škôlku poznáme od 2017 a teda chodia tam aj z Mostíka, či Pohody. Vieme že aj ona mala detičky a robila aj popri materskej Externe, no vždy všetko riešila.
Vždy sa nájde niekto komu sa páči Viac a komu menej, nikdy som nedávala na rôzne recenzie, preto Vám odporúčam sa ísť pozrieť. Do každej a urobte si názor Vy. Všetko je asi vec názoru.
@anonym_bf699f Tam ste mali dieťa? My sme tam boli jedna trieda, a žiadny dvor...tam sa tiež menia učiteľky, známa tam robila a dieťa nosila do inej MŠ, asi toľko.
A inak odporucam sa ist pozriet do skolok osobne aj so synom. My sme boli v tom case aj v tej montesori pozriet - oproti trhu a syn bol z toho vydeseny 😀 ucitelka posobila fajn, ale nieco mi ma nej nesedelo plus to prostredie nebolo bohvieco. Potom sme isli do Malinova Pohody a tam to vyzeralo ako v detskom raji 🙂 krasna zahrada s vela hracimi prvkami, vo vnutri taktiez velmi pekny,prijemny priestor, v tejto skolke som sa mohla v klude rozpravat zatial co syn sa hral🙂 vyrabanie,kreslenie prechadzky - to maju klasicky ako vsade ale mali aj aktivity mimo skolky - divadielko v BA,plavecky a pod.a toto bezne nebolo a v montesori vobec nic take. Bolo to uz par rokov dozadu, ale urcite odporucam ist pozriet.
@tani5ka mna by velmi zaujimalo, preco vylucujete montessori? Ze co su dovody? Ja by som prave jasala, ze mam montessori v okoli, tak ma to zaujalo. Vdaka
@julish nepodporujem montessori pedagogiku😅nepaci sa mi to a nezelam si aby moj syn bol ,,vychovavani” v tomto duchu kde sa absolutne nenastavuju hranice, ziadne autority neexistuju a deti rozhoduju. Nie vdaka 🙂 som tiez ucitel, montessori som nikdy nepodporovala a ani nebudem.
@tani5ka este mi napadlo, ze neviem ako daleko od mostu moze byt skolka, ale sestra mala malu v Miloslavove, kym ju neprijali do statnej. A boli velmi spokojni.
Ja mam uz druheho syna v moste v statnej a tiez sme v pohode 😊
Ja mam uz druheho syna v moste v statnej a tiez sme v pohode 😊
@anonym_ea7fd9 a statna skolka je aka prosim?🙂 aj tam zvazujem. Skratka nieco Most pri BA a okolie
@tani5ka my sme spoko. Maju tri pracoviska, teda tri budovy po dedine. Vedenie je jedno. My sme tam spokojni. Chodil mi tam aj starsi syn, teraz mladsi a nemame problem 🤷♀️
@anonym_7f59fc strava je studena.Syn sa sťažoval najprv som tomu neverila Potom chodil pol deň a, keď som išla po neho pred obedom už boli naložené taniere a deti iba prichádzali z vonku, kým sa prezliekli, umyli a my odchádzali až potom išli jesť.Ked stravu dovážajú nemajú šancu naložiť toľko porcií, aby boli teplé.Tie obedy tam boli naložené min.20 minút, kým sme odišli.
@tani5ka štátna je dobrá dcéra tam chodila na 3 vody
@tani5ka no to som pochopila, ale ze co je tvoj argument. To o hraniciach je blbost inak, hranice su tam stanovovane dost jasne. Ak myslis strukturu dna, ta je odlisna. Asi ste sa v skole nevednovali montessori pedagogike, ci? A waldorf je pre teba viac fajn?