icon

Reštaurácie v Bratislave bez sacharidových príloh

29. máj 2025

Baby z BA, viete mi prosím poradiť restiky? Ide o to, že moj muž neje zemiaky ani ryžu, ako prílohu má vždy zeleninu ľubovoľnú, prípadne celozrnný kuskus, celozrnnu tortillu. A musí byť k tomu kopa mäsa. Mne je jedno, ja jem všetko, no nevieme moc okrem kebabu a vyslovene steak housu nájsť nejakú dobrú restiku, kde by sme sa obaja najedli.

zic
29. máj 2025

Nechcem generalizovat, ale teda mam za to (co si spominam), ze vsetky restiky (normalne ked si ides sadnut, nie menucko) "predavaju" jedlo samostatne a prilohu si vyberas samostatne... a je na manzelovi, ci grilovanu zeleninu alebo salat...

alenka58
29. máj 2025

pokiaľ neobjednávaš denné menu tak prílohu si objednáš akú chceš, teda nad týmto by ma nenapadlo rozmýšľať, lebo vždy mi v reštaurácii vyhoveli, ja si tiež málo dávam prílohu

balerina2025
29. máj 2025

tak si objednaj maso a k tomu salat. ako sa spomina vyzssie , vacsinoiu si prilohu doobjednavas sama.bavime sa o ''A LA carte'' menu

mirage
29. máj 2025

Maso od Romana, akurat maju wagyu hovadzinu, a moze to zajedat tatarakom.

vanilkovazmrzka
29. máj 2025

Ved v hociktorej restike mas zvlast hlavne jedlo a prilohu a kludne si mozes k masu dat salat alebo grilovanu zeleninu

sense
29. máj 2025

V hociktorej reštike ak si nedáš menu. Bežné si k masu dávam ako prílohu šalát alebo grilovanú zeleninu. Takže myslím že ani v restikach v Bratislave s týmto problém nebude