Ročné poplatky u gynekológa v Bratislave
Ahojte, viete mi niekto vysvetlit, prečo sa u väčšiny gyn v BA platia ročne poplatky? Príde mi úplne cez platiť 90€ ročne keď tam idem raz za rok na preventivku a tu prepláca poisťovňa. Chápem keby tam chodi tehotná žena každý mesiac, aj keď aj to prepláca poisťovňa. Ale keď tam idem raz za rok, tak mi to nedáva význam. Popr. ak náhodou existuje ešte nejaký dobrý gyn v BA (ktorý berie nové pacienti), kde sa neplatia takéto zbytočne poplatky, tak mi môžte niekoho odporučiť. Nechce sa mi veriť že u všetkých dobrých GYN v BA treba platiť.
Mala som gynekológa aj v BA a teraz mám v inom meste.Nikdy nikde som žiadny ročný poplatok neplatila a neplatím.Okrem antikoncepcie a extra vyšetrení neplatim nič.Ani počas tehotenstva
Matuš Chuda, vyborny a tam platim len za vysetrenie. berie 20 € za ultrazvuk napriklad. co je u mna teda raz, max 2x rocne. a LBC mi spatne preplati poistovna.
Matuš Chuda, vyborny a tam platim len za vysetrenie. berie 20 € za ultrazvuk napriklad. co je u mna teda raz, max 2x rocne. a LBC mi spatne preplati poistovna.
@pa3cia18 lebo sú súkromní a mozu mať svoje ročne poplatky, balíčky atď...ja som rada, že platím ročný poplatok "len" 40 eur.Ale určite nájdeš bez poplatku platím či už Imuno, ORL všade okrem obvodnej a aj tak to vyzerá😭
@falbala132 áno, to sa dá, keď nemáš žiadne problémy.
Tiez ma to dojima. Za jedno 10 minutove vysetrenie a ster zaplatim 80€. A ked si naposledy vypytali este dalsich 30€ za sono prsnikov, lebo ze to uz je akoze vynate z toho rocneho poplatku… 🤣 fakt blby vtip
@pa3cia18 v Bratislave sa platí za všetko....
@pa3cia18 lebo sú súkromní a mozu mať svoje ročne poplatky, balíčky atď...ja som rada, že platím ročný poplatok "len" 40 eur.Ale určite nájdeš bez poplatku platím či už Imuno, ORL všade okrem obvodnej a aj tak to vyzerá😭
@falbala132 áno, to sa dá, keď nemáš žiadne problémy.
@luccija jasne a zas ked ich mas, tak tych 90 € je tiez OK 🙂
Vybrala som si lekara, ktory mi vyhovuje a ano platim rocny poplatok 🤷♀️ ten mi stal za to, ked som riesila viacere problemy. Inak ano x eur za vlastne jedno vysetrenie. Co narobim, zvyknuta som.
@pa3cia18 ja tiez hladam. Neakceptujem rocny poplatok. Nasla som v Pezinku, ze prijimaju pacientky, bez rocneho a vstupneho poplatku. Urobim si vylet vlakom. Neni to daleko. https://www.hipcentrum.sk/personal/lekari/mudr-...
@pa3cia18 ja tiez hladam. Neakceptujem rocny poplatok. Nasla som v Pezinku, ze prijimaju pacientky, bez rocneho a vstupneho poplatku. Urobim si vylet vlakom. Neni to daleko. https://www.hipcentrum.sk/personal/lekari/mudr-...
@aaddyysskkaa 3 r od atestácie nič moc.Oststne dni Ukrajinská kolegyňa, stredy neordinuje je to mlady lekár za čo by si chcel pytat poplatok?Platí sa aj za tituly, stáže, meno
Ja som neplatila nikdy ročný poplatok v BA.
Chodim k mudr.Totkovi do Petrzalky, platim len za rozsirenu cyto. Pocas preventivky mi robi aj ultrazvuk a nikdy som za neho neplatila 🤷♀️
Predtym som chodila k mudr.fellnerovej. Zo zaciatku super, tiez bez rocneho poplatku. Postupne som tam platila aj za “dobry den” 😂
Chodim k mudr.Totkovi do Petrzalky, platim len za rozsirenu cyto. Pocas preventivky mi robi aj ultrazvuk a nikdy som za neho neplatila 🤷♀️
Predtym som chodila k mudr.fellnerovej. Zo zaciatku super, tiez bez rocneho poplatku. Postupne som tam platila aj za “dobry den” 😂
@anonym_b3a9ea aj ja som k nemu prešla. Len vstupné sa tu platí 100e.🙂
@anonym_b3a9ea aj ja som k nemu prešla. Len vstupné sa tu platí 100e.🙂
@bororka ja neplatim nic. Som tam viac ako 4 roky 🤷♀️ ale tak za mesiac idem na preventivku… mozno sa dozviem nieco nove 😅
@pa3cia18 ja platím v ga 40 eur ročný poplatok. Tiež chodím len raz za rok. Začalo to na 20 eur a stále to zvyšujú 🤔

@pa3cia18 neporadim, bohuzial, tiez platim. A kazdorocne idu hore o 10€ 👎