Skúsenosti a recenzie na pôrodnicu Koch
Ahojte, je tu niekto, kto nedávno rodil v tejto pôrodnici? Bolo všetko podľa vašich predstáv a boli ste spokojne ? Za recenzie vopred ďakujem
Na koch tu je samostatna skupina, pozri tam
@ravehami tam ale nenájde negatívne recenzie, iba pozitívne. Radšej treba pozrieť na FB v skupine pôrodnice na Slovensku 😊
@kris_tin257 aha, to je dost dolezita skutocnost. Treba obe strany.
Ja poznam 3 zeny co rodili v kochu. Jedna je nadsena. Dalsie dve druhe dieta v kochu uz rodit odmietli. Osobnu skusenost nemam, rodila som v ruzinove
@anonym_autor uprimne? Chod rodit tam, kde si dohodneš porodnika, ktorému doverujes.
@kris_tin257 aha, to je dost dolezita skutocnost. Treba obe strany.
@ravehami ja som ten druhý príklad, od nadšenia ďaleko. A z vlastnej skúsenosti píšem že treba pozrieť na FB lebo tu zo skupiny sa negatívne recenzie mazu 😊
@kris_tin257 transparentnost nadovsetko evidentne :/

Na koch tu je samostatna skupina, pozri tam