icon

Skúsenosti s ambulanciou chirurgie ruky Ružinov

ajuskas
19. máj 2025

Zdravím,
chcela by som sa spýtať,ci ma niekto skúsenosť s Ambulanciou chirurgie ruky v Ružinove...ako to tam funguje?...asi sa neobjednava,ci?...ci tam čaká veľa ľudí a ci mam šancu sa vybaviť, ak tam prídem skoro ráno...
Ďakujem za každé info...

dixitka
19. máj 2025

@ajuskas ja som tam chodila cca pred 5 rokmi a ak nezmenili systém, tak sa objednať nedalo, len ráno prísť, a bežne som tam aj 2-3 h čakala 😬 a nemali ani lístočky ani nič, čiže ešte bolo treba byť v strehu a sledovať si, kto je kedy na rade. Skús tam zavolať, ak je tam ešte tá sekera sestrička, hneď ti to vysvetlí a budeš vedieť, na čom si :D Odhliadnuc od toho, odporúčam dr. Kocoura, ak tam ešte je. Je to mladý lekár s mega skvelým prístupom, vtedy ordinoval iba štvrtky (každý deň v týždni tam bol niekto iný).

dixitka
19. máj 2025

Tak vyzerá, že objednať sa stále nedá, sestrička je podľa recenzií stále tá istá (ku mne bola vždy slušná, ale na náznak arogancie či netrpezlivosti reaguje ako fúria :D ), no dr. Kocour je dokonca už primár a stále ordinuje vo štvrtky

https://www.unb.sk/ambulancia-chirurgie-ruky/

ajuskas
autor
19. máj 2025
@dixitka

Tak vyzerá, že objednať sa stále nedá, sestrička je podľa recenzií stále tá istá (ku mne bola vždy slušná, ale na náznak arogancie či netrpezlivosti reaguje ako fúria :D ), no dr. Kocour je dokonca už primár a stále ordinuje vo štvrtky

https://www.unb.sk/ambulancia-chirurgie-ruky/

@dixitka Ďakujem velmi pekne..tie info z netu som videla...
Hlavne som chcela realne vedieť kolko sa tam čaká,ci je šanca, ze sa tam v ten den aj vybavím ..
Súčasnému primarovi som písala mail,ale akosi neodpoveda...budem tam volať,len som chcela byť dopredu pripravená..
My tam ideme s dcérkou,tak to čakanie bude zaujímavé.. byvame vyse 500 km od BA,tak chcem mat aj istotu,ze sa tam nedotrepem zbytočne ..
Ďakujem za info...😉

benit
19. máj 2025

Ja som chodila kostalovej, vtedy bol jej otec primar. Mna tam aj operovala, spokojna som bola. Sestricka je razna, caka sa dlho, ale inak to nejde. Pocas korony to bolo este horsie. Kym tam bude tato starsia, uz zmena asi nebude. Snad ked ju vymenia, urobi si nova poriadok podla seba a zmeni sa aj to objednavanie. Jeden moze cakat v rade a druhy s dcerou pri budove vonku, je tam taky park. Ist do bufetu. Zobrat jej tablet a nieco pustit.

dixitka
19. máj 2025
@ajuskas

@dixitka Ďakujem velmi pekne..tie info z netu som videla...
Hlavne som chcela realne vedieť kolko sa tam čaká,ci je šanca, ze sa tam v ten den aj vybavím ..
Súčasnému primarovi som písala mail,ale akosi neodpoveda...budem tam volať,len som chcela byť dopredu pripravená..
My tam ideme s dcérkou,tak to čakanie bude zaujímavé.. byvame vyse 500 km od BA,tak chcem mat aj istotu,ze sa tam nedotrepem zbytočne ..
Ďakujem za info...😉

@ajuskas ono zas nestalo sa mi nikdy, že by ma nevybavili a poslali domov, a to som tam bola minimálne 10x 😬 A ak prídete trochu v predstihu, tak sa aj dostanete na rad skôr. Alebo naopak môžete prísť neskôr trochu, nie hneď ráno. Ja som vtedy mala času dosť, tak som to neriešila, nosila som si tam knihu, chodila som okolo deviatej, v poradí som bola medzi poslednými, na rad som prišla tak o 11:30 :D ale že by vás vôbec nevybavili sa podľa mňa báť nemusíš.

ajuskas
autor
19. máj 2025
@benit

Ja som chodila kostalovej, vtedy bol jej otec primar. Mna tam aj operovala, spokojna som bola. Sestricka je razna, caka sa dlho, ale inak to nejde. Pocas korony to bolo este horsie. Kym tam bude tato starsia, uz zmena asi nebude. Snad ked ju vymenia, urobi si nova poriadok podla seba a zmeni sa aj to objednavanie. Jeden moze cakat v rade a druhy s dcerou pri budove vonku, je tam taky park. Ist do bufetu. Zobrat jej tablet a nieco pustit.

@benit Ďakujem...my to tam poznáme...pocas korony tam bola operovaná uz starsia dcerka...ale kedze bola korona, tak sme vsetko vybavili s primarom Kostalom cez telefon a rovno sme prisli na zakrok...cize tu ambulanciu sme uspesne obisli..
Teraz ideme riesit ruku s mladšou dcérou..MUDr. Koštal tam uz asi nerobí..tak musime sa tam " dostat" cez tu ambulanciu..
Tak nevadi..uvidime..dakujem za info

ajuskas
autor
19. máj 2025
@dixitka

@ajuskas ono zas nestalo sa mi nikdy, že by ma nevybavili a poslali domov, a to som tam bola minimálne 10x 😬 A ak prídete trochu v predstihu, tak sa aj dostanete na rad skôr. Alebo naopak môžete prísť neskôr trochu, nie hneď ráno. Ja som vtedy mala času dosť, tak som to neriešila, nosila som si tam knihu, chodila som okolo deviatej, v poradí som bola medzi poslednými, na rad som prišla tak o 11:30 :D ale že by vás vôbec nevybavili sa podľa mňa báť nemusíš.

@dixitka super... ďakujem velmi pekne...
My sme uz na oddeleni chirurgie ruky boli pred 4 rokmi so starsou dcerou..mali sme dobru skúsenosť, boli sme spokojní so všetkým...ale vtedy sme na tej ambulancii neboli,bola korona, sme zdaleka,tak sa to poriesilo tak,ze sme na zaklade vysetreni v nasom meste, rovno isli na zákrok...
Len som chcela vedieť ohladom toho čakania..lebo budeme mat so sebou aj staršiu dcéru...tak ze co mame od toho očakávať...

magduska2
19. máj 2025

@ajuskas Ja tam momentálně chodím pravidelne,aj zajtra idem.
Neobjednáva sa,ako prides tak čakáš.Myslim,že sa vždy vybavia v pohode všetci.Treba mať však určitě pri sebe papier,prečo tam vlastne idete kto Vás poslal.
Inak to funguje tak,že ked prides..kazdy den je tam iný dr.ten čo tam je ťa potom v podstate "ošetruje"po celú dobu.Teda je tvoj osetrujúci dr.ktory si ta operuje aj sleduje.
Inak za mna spokojnost 👍

ajuskas
autor
19. máj 2025
@magduska2

Neobjednáva sa,ako prides tak čakáš.Myslim,že sa vždy vybavia v pohode všetci.Treba mať však určitě pri sebe papier,prečo tam vlastne idete kto Vás poslal.
Inak to funguje tak,že ked prides..kazdy den je tam iný dr.ten čo tam je ťa potom v podstate "ošetruje"po celú dobu.Teda je tvoj osetrujúci dr.ktory si ta operuje aj sleduje.
Inak za mna spokojnost 👍

@magduska2 ďakujem...my diagnozu uz mame stanovenu miestnym lekarom..tam by sme mali ist uz iba na zakrok...ale nevieme sa nejako spojiť s primarom,tak asi pojdeme na tu ambulanciu..
Inak nevies,ci mudr. Koštal tam este robi?..

magduska2
19. máj 2025
@ajuskas

@magduska2 ďakujem...my diagnozu uz mame stanovenu miestnym lekarom..tam by sme mali ist uz iba na zakrok...ale nevieme sa nejako spojiť s primarom,tak asi pojdeme na tu ambulanciu..
Inak nevies,ci mudr. Koštal tam este robi?..

@ajuskas Ja som skor myslela ten papier preto,že pani sestrička tam viac krát apelovala na ludí,že bez papiera,kto ich poslal ich nevezme dovnutra .Aj ked napr.papier zabudli a isli na kontrolu.
Koštál uprimne neviem..viem,že Košťálová tam bola niekde písaná..ja sama som sa tam stretla s viacero lekarmi ale Košťal nie.
Aj ked tam teraz bola nejaka kauza..2 lekarov mali udajne prepustit ..ale koho to neviem

ajuskas
autor
19. máj 2025
@magduska2

@ajuskas Ja som skor myslela ten papier preto,že pani sestrička tam viac krát apelovala na ludí,že bez papiera,kto ich poslal ich nevezme dovnutra .Aj ked napr.papier zabudli a isli na kontrolu.
Koštál uprimne neviem..viem,že Košťálová tam bola niekde písaná..ja sama som sa tam stretla s viacero lekarmi ale Košťal nie.
Aj ked tam teraz bola nejaka kauza..2 lekarov mali udajne prepustit ..ale koho to neviem

@magduska2 jasne, ďakujem... papier samozrejme máme, uz len sa tam vybrať..ale predtým este teda tam zavolám...
Koštal bol predtým primárom...Košťalová je jeho dcera...ale on skor odišiel vzhladom na vek...
Tak ešte raz ďakujem 🤗

magduska2
19. máj 2025
@ajuskas

@magduska2 jasne, ďakujem... papier samozrejme máme, uz len sa tam vybrať..ale predtým este teda tam zavolám...
Koštal bol predtým primárom...Košťalová je jeho dcera...ale on skor odišiel vzhladom na vek...
Tak ešte raz ďakujem 🤗

@ajuskas Jaj,tak to ano,lebo primar je tam novy mlady.☺️
No nemas vobec začo,keby ťa nieco napadlo kludne sa pytaj.
Ja tam tiež dochádzam..momentálne,teda už na kontrole,ale ked som šla 1x tiež som išla len tak,že skusim☺️ ale vybavila som sa vzdy v celku fajn.

ajuskas
autor
19. máj 2025
@magduska2

@ajuskas Jaj,tak to ano,lebo primar je tam novy mlady.☺️
No nemas vobec začo,keby ťa nieco napadlo kludne sa pytaj.
Ja tam tiež dochádzam..momentálne,teda už na kontrole,ale ked som šla 1x tiež som išla len tak,že skusim☺️ ale vybavila som sa vzdy v celku fajn.

@magduska2 na termin operacie si cakala dlho?..ze aka je cca cakacia doba na termin ..

magduska2
20. máj 2025
@ajuskas

@magduska2 na termin operacie si cakala dlho?..ze aka je cca cakacia doba na termin ..

@ajuskas Cca 3 mesiace...Ale mala som nador v kosti.
Čo bola somnou pani,čakala dlhšie

ajuskas
autor
20. máj 2025
@magduska2

@ajuskas Cca 3 mesiace...Ale mala som nador v kosti.
Čo bola somnou pani,čakala dlhšie

@magduska2 ahaa...tak to my sa tiez asi nacakame...u dcérky to nie je akútne.. nevadí.. uvidíme..hlavne,aby všetko dobre dopadlo..

lady083
23. máj 2025
@ajuskas

Tak ešte raz ďakujem 🤗

@ajuskas Kostal tam uz nepracuje, nedavno odisiel uplne. cez zimu vymenovali noveho primara

ajuskas
autor
24. máj 2025
@lady083

@ajuskas Kostal tam uz nepracuje, nedavno odisiel uplne. cez zimu vymenovali noveho primara

@lady083 ďakujem za info... tým pádom nemá zmysel ho už kontaktovať...
Ďakujem 😉

udada
26. aug 2025
@magduska2

Inak za mna spokojnost 👍

@magduska2 Môžem poprosiť o informáciu, kedy je najlepšie prísť, ak idem prvýkrát na vyšetrenie? Ďakujem

magduska2
26. aug 2025
@udada

@magduska2 Môžem poprosiť o informáciu, kedy je najlepšie prísť, ak idem prvýkrát na vyšetrenie? Ďakujem

@udada To je ťažké povedat.
Ja som většinou chodila už o 7 ráno.
Ale je fakt,že ked sme sa zdržali tak o 11 už tam často nikoho nebolo.A kto prisiel tak mal štastie a išiel.Je to velmi individuálne,kedze sa tam neobjednáva a ludia chodia ako chcú stalo sa mi 2x že bola čakáren o 9 uplne prázdna,a inokedy zas preplnená.
Neviem ako resp odkial cestujete..ja som vychadzala o 5 z domu,aby som mala istotu že sa v ten den aj vybavim.Teda hlavne 1x ,potom uz ked som bola obj.tam mi většinou pisala sestra ,ze do 11 mam prist.

udada
26. aug 2025
@magduska2

@udada To je ťažké povedat.
Ja som většinou chodila už o 7 ráno.
Ale je fakt,že ked sme sa zdržali tak o 11 už tam často nikoho nebolo.A kto prisiel tak mal štastie a išiel.Je to velmi individuálne,kedze sa tam neobjednáva a ludia chodia ako chcú stalo sa mi 2x že bola čakáren o 9 uplne prázdna,a inokedy zas preplnená.
Neviem ako resp odkial cestujete..ja som vychadzala o 5 z domu,aby som mala istotu že sa v ten den aj vybavim.Teda hlavne 1x ,potom uz ked som bola obj.tam mi většinou pisala sestra ,ze do 11 mam prist.

@magduska2 ďakujem pekne za odpoveď, tiež radšej pôjdem skôr

ajuskas
autor
26. aug 2025
@udada

@magduska2 ďakujem pekne za odpoveď, tiež radšej pôjdem skôr

@udada my sme boli asi pred mesiacom, prisli sme okolo siedmej a boli sme asi 15 v poradi..do hodiny tam uz bolo vyse 30...
Dam ti radu, ak prides do čakárne, spytaj sa nahlas, kto prisiel ako posledný..aby si vedela,ze za nim si uz na rade ty..nezapisuje sa, nie su tam cisla,takze kto je na rade si musia odsledovat pacienti...