icon

Skúsenosti s bilingválnymi gymnáziami v Bratislave

maminkatinka
30. máj 2025

Ahojte, dobrý deň. Pomaly začíname pozerať, kam pôjdeme ďalej do školy po ZŠ. Zvažujeme bilingválne gymnázium v Bratislave. Mali sme vybraté na Metodovej, ale recenzie nás odradili. Má niekto skúsenosti s gymnáziom na L.Saru, Bilikovej, J.Hronca? Prípadne súkromná škola? Ďakujem.

oriesocek
30. máj 2025

aky jazyk chce? anglictinu? moj chodil na evanjelicke lyceum bilingval, jeho kamosi aj na Meotdku a aj na Bilikovu a znameho chodi na Jura Hronca.

renatka100
30. máj 2025

@maminkatinka hlavne treba pozerat podla hlasenych ziakov kde vobec je sanca na prijatie, v ba je to na 5rocne masaker. A teda sa treba ucit 9 ucivo (ak bude robit z 8micky) ktore sice vravia, ze na prijimackach nie je ale v skutocnosti tam je a dost

simsalabim
30. máj 2025

@maminkatinka na Bilicke maju otras prijimacky - tusim tie vseobecne predpoklady? Poznam chalana, co na Bilikovej prijimacky neurobil, ale na GJH (co je teda ina liga!) urobil klasicke prijimacky a skoncil okolo 10. miesta. Ako mi niekto vysvetli, ze jedno sikovne dieta sa takto umiestni na dvoch gymploch?

zic
30. máj 2025

Zalezi na aku kombinaciu... za nas Ceska super... otazka, ci GJH ma vsetko v anglictine (Ceska ano)...

chestnut
30. máj 2025

Saru je super, skusenost s nebilingualnym

felycity
30. máj 2025

nemecké bilingválne - bilikova, dcéra ukončila a musím skonštatovať , že naniektorých predmetocj je naozaj celkom vysoko položená latka, pokiaľ je študijný typ s výdržou učiť sa odporúčam

maminkatinka
autor
30. máj 2025
@oriesocek

aky jazyk chce? anglictinu? moj chodil na evanjelicke lyceum bilingval, jeho kamosi aj na Meotdku a aj na Bilikovu a znameho chodi na Jura Hronca.

@oriesocek , angličtinu, ale aj taliančinu. V jazykoch je dobrá.

maminkatinka
autor
30. máj 2025
@chestnut

Saru je super, skusenost s nebilingualnym

@chestnut , takže pedagógovia sú viac menej asi v pohode. To som rada 🙂.

chestnut
30. máj 2025
@maminkatinka

@chestnut , takže pedagógovia sú viac menej asi v pohode. To som rada 🙂.

@maminkatinka aj nova riaditelka je super;)

liw85
2. jún 2025
@oriesocek

@oriesocek Dobry den, mate od kamaratov na Metodke info, ako su spokojni? Dakujem