Skúsenosti s detskou chirurgiou na Kramároch
Ahojte ,aké mate skusenosti s chirurgiou detskou na Kramároch ? Dcérka (4roky) dnes mala dosť nepekný úraz , vyliezla na stôl a šmykla sa a vagínou o stoličku , začala krvácať z dola. Volali sme sanitku a smer nemocnica , na chirurgii pozreli a vnutri v pošve ma ranu ktoru treba zašiť. 6 hodin ma bit bez pitia a jedla cize o pol noci ju operujú. Troška jej to este krváca ,ale bojim sa aby nemala vnutorne krvacanie. Máte niekto s tymto skusenosti ? A este a operaciou u tak maleho dietata ?dakujem🙈
S chirurgiou máme tie najlepšie skúsenosti, operovali dcéru po úraze hlavy. Neskutočne šikovný mladý doktor, síce som sa nikdy nedozvedela jeho meno , ale som mu nesmierne vďačná. Dokonca bral ohľad na to že je dievča , takže nemala ani oholenú hlavu, jazvu malú. Rovnako pozitívne skúsenosti máme s celým pobytom na oddelení. Ja som odtiaľ odchádzala s pocitom ,že keby bol všade takýto tím profesionálov ,tak naše zdravotníctvo nie je ešte stratené.
@kristina2412 to sa pekne počúva. Len teraz mi prebieha hlavou myslienka ci jej nemali este urobit pred operaciou vagíny nejake sono alebo čo , len to povedali ze tam ma ranu ktoru treba zašiť
@niky_55 ak by to bolo potrebné určite by ju poslali , to sa zase neboj. Máme skúsenosti s viacerými oddeleniami a oni sú veľmi dôslední ,kedže sa jedná o deti. Napríklad ,keď mala mladšia dcéra zlomenú ruku tak nás v rámci vyšetrenia tri krát vrátili na röntgen, lebo doktorovi sa nepozdával. Je v dobrých rukách , držím palce.
@kristina2412 a ako je to s operovaním a chorobou ? Lebo dcérka mala od minuleho piatka teploty do pondelka asi cca a kasel, teraz sem tam zakasle. No ale toto je urgentna operacia , kedze jej to krvaca .. ako v tomto pripade postupuju lekari ? Este k nam nikto neprisiel takze neviem sa koho opytat a sestricky nebudu vediet

Neprijmne, chudá malé.
K operácii, operujú sa aj omnoho menšie detičky. Takze 4 ročná je v pohode.
Vnútorne krvácanie…..je v nemocnici, tak ju určite monitorujú