Skúsenosti s extrakciou osmičky na Heydukovej v Bratislave
Ahojte, chcem sa spýtať na aktualnu skúsenosť s extrakciou osmičky (Heydukova v Bratislave - maxilofaciálna chirurgia). Môj stomatológ mi spravil RTG snímky, poslal ma na CT. So zubnou chirurgičkou na klinike zhodnotili, že by bolo najlepšie keby mi to operovali na Heydukovej. Viete mi niekto poradiť čo a ako? Nakoľko nie som z BA. Treba si volat, dá sa objednať? Za každú radu ďakujem
Treba zavolať, oni ťa objednajú,termín do cca mesiaca. My sme boli so 16 ročným synom pred mesiacom,mali sme si nájsť parodontologiu kdekoľvek na Slovensku, na konzultáciu, nakoľko sa mu odhaľovali spodné 3. Súkromné kliniky sme nakoniec vylúčili a zvolili Heydukovu. Určite takýchto zákrokov robili viac, ako klinika otvorená rok. Urobili konzultáciu,po dohode hneď aj zákrok laserom. Po týždni kontrola, my sme boli spokojní
Treba zavolať, oni ťa objednajú,termín do cca mesiaca. My sme boli so 16 ročným synom pred mesiacom,mali sme si nájsť parodontologiu kdekoľvek na Slovensku, na konzultáciu, nakoľko sa mu odhaľovali spodné 3. Súkromné kliniky sme nakoniec vylúčili a zvolili Heydukovu. Určite takýchto zákrokov robili viac, ako klinika otvorená rok. Urobili konzultáciu,po dohode hneď aj zákrok laserom. Po týždni kontrola, my sme boli spokojní
@avanka ďakujem 👍

Napíš mi, ja som tam bola