icon

Skúsenosti s fyzioterapiou v Bratislave

marioolejnik
24. nov 2025

Ahojte,
som fyzioterapeut a zaujíma ma pohľad ľudí na fyzioterapiu v Bratislave. Chcel by som lepšie pochopiť, aké máte skúsenosti – čo vám v terapii najviac pomohlo, čo vám chýbalo, prípadne aké prístupy alebo centrá vám vyhovovali.
Zaujíma ma to z profesionálneho hľadiska, aby som mal lepší prehľad o tom, ako to vnímajú klienti. Budem rád za vaše úprimné názory aj odporúčania.

anonym_d6e32c
24. nov 2025

@marioolejnik asi najlepší pohľad zistis cez recenzie na googli. Taktiež ich stránkach, cenníky, a čím pracujú, technologické vybavenie. Tu ťažko budeš mat desiatky odpovedí na tvoju otázku a ešte nebodaj niekto kto toho viac pobehal. Sam si musíš urobiť prieskum.

marioolejnik
autor
24. nov 2025

Ďakujem za odpoveď, vážim si to. Áno, recenzie máme preskúmané, ale zaujímal ma aj názor ľudí v tejto komunite, takže uvidíme, či sa niekto pripojí do tejto diskusie. Samozrejme, budem pridávať aj ďalšie témy, ktoré ľudí zaujímajú viac.

lenusiatko
24. nov 2025

Mne by napriklad pomohlo, aby sa fyzio dival na cloveka komplexne, poznal vsetky jeho diagnozy, fyzicke, mentalne, riesil ho komplexne. Poviem priklad, uz 2 roky ma boli plantarna fascia, mam za sebou x procedur, x cviceni, na jednej nohe mi pomohli razove vlny, na druhej absolutne nic. Ten spravny fyzio by mal prist na to, co mi pomoze. Vydopytovat ma vsemoznymi otazkami, nie aby som ja musela navigovat, ze co a ako.

katkaseiner
1. dec 2025
@lenusiatko

Mne by napriklad pomohlo, aby sa fyzio dival na cloveka komplexne, poznal vsetky jeho diagnozy, fyzicke, mentalne, riesil ho komplexne. Poviem priklad, uz 2 roky ma boli plantarna fascia, mam za sebou x procedur, x cviceni, na jednej nohe mi pomohli razove vlny, na druhej absolutne nic. Ten spravny fyzio by mal prist na to, co mi pomoze. Vydopytovat ma vsemoznymi otazkami, nie aby som ja musela navigovat, ze co a ako.

@lenusiatko uplny suhlas. Ja som chodila na tehabilitacie u nas v dedine a fyzio tu je vysmech. Tiez by som obetovala cas keby som nasla fakt super fyzio. Sice niekoho mam ale kedze pracuje v zahraničí, som velmi limitovana casom kedy ju viem navstivit - zial sukromne, kedze pre sr nerobi vobec