Skúsenosti s gastroenterológmi v Bratislave na kolonoskopii?
Ahojte ľudia, čaká ma kolonoskopia a chcem sa spýtať,či máte niekto skúsenosti v Ba s pánom doktorom Ľubošom Žitňanským a pani doktorkou Danielou Osuskou, hľadám niekoho ľudského a citlivého. Ďakujem 🙏🏽
@laura19197198 moja mama na tom bola niekoľkokrát, nie v BA. Ona ma strašne nízky prah bolesti a povedala, že už na to nechce nikdy ísť a raz ju museli uspať. Jej najlepšia kamoška zas bola úplne v pohode, povedala, že hocikedy by si to zopakovala ak to bude nutné. Ďalšia moja kamoška na tom bola a tiež bola v pohode, možno mierny tlak ale nič strašné. Budeš ale dosť prdieť. Dr je na to zvyknutý a nemáš sa za čo hanbiť. Len si vypýtaj oblbovák
So spomínanými skúsenosť nemám, ale bola som na kolono u Dr. Klinovského v Ružinovskej poliklinike a s ním mám skúsenosť výbornú. Milý, trpezlivý a skúsený gastroenterológ. Môžem len odporučiť. Dala som si analgosedáciu do žily a bola som celý čas pri vedomí a nič som necítila.
Na kolono chodím pravidelne už 15 rokov. Musíš sa hlavne dobre vyčistiť. Akokoľvek lekár môže byť empatický a citlivý, mňa to neskutočne bolí. Ale tak musím to prežiť. Bola som už aj v celkovej. Pri analgosedácii musí byť prítomný anesteziológ a u nás sa to platí sumou 200 eur. Čiže idem iba rajským plynom /20e/.
@laura19197198 Viackrát som bola na kolonoskopii u MUDr. Ľuboša Žitňana v NOU.
Vždy to prebehlo bez problémov, bez bolesti, bez oblbováka, iba také nepríjemné tlaky v črevách.
Doktora Ľuboša Žitňanského nepoznám.
@laura19197198 Viackrát som bola na kolonoskopii u MUDr. Ľuboša Žitňana v NOU.
Vždy to prebehlo bez problémov, bez bolesti, bez oblbováka, iba také nepríjemné tlaky v črevách.
Doktora Ľuboša Žitňanského nepoznám.
@anonym_79a998 Vsak hore vyssie pises,ze si bola na kolonoskopii u Lubosa Zitnanskeho a dolu ze ho nepoznas,,..Zrejme je velmi dobry aj bez jednej vety s tebou ? Teda kolonosk. si negat.
@anonym_79a998 Vsak hore vyssie pises,ze si bola na kolonoskopii u Lubosa Zitnanskeho a dolu ze ho nepoznas,,..Zrejme je velmi dobry aj bez jednej vety s tebou ? Teda kolonosk. si negat.
@anonym_68ff8b píše, že pozná Žitňana a nepozná Žitňanského.

Hlavne hladaj tam, kde ti daju kvalitny oblbovak alebo rovno kratku anestezu. Kazdy je inak vnimavy a ma ine telo a akokolvek sa lekar snazi, co jednemu je ok, to druheho boli.