Skúsenosti s gynekologičkou Miroslavou Vargovou z Ružinova
Ahojte, prosím, máte skúsenosti s touto pani doktorkou? Ordinuje v Ružinove.
Našla som len recenzie spred 10 rokov...
Ďakujem.
Ja som bola tiez davno raz, asi 10r dozadu len na akutne vysetrenie. Vysetrenie ma bolelo, nebola velmi citliva p.doktorka, a odvtedy sa mi to este nestalo aby ma niekto tak vysetroval. Inak sa mi zdalo, ze ma aj pocuva, to bolo zase fajn... no a predpisala mi tak silne antibiotika do posvy, ze som v noci revala ako ma to neuveritelne svrbelo, znicilo mi to floru uplne, pritom som mala len premnozene bakterie ecoli v posve, po navrate z egypta z dovolenky. Este 3 mesiace po tejto liecbe som mala zvlastne a neprijemne bolesti v podbrusku, ani moja dr mi uz nevedela pomoct, no a tu sa poniektore asi pousmejete, ale mne naozaj pomohlo, ze som zaspala u babky na gauci na niekolko hodin a jej macka si mi lahla na brucho a priadla cely cas, a nasledne bolesti presli...dodnes pre mna zazrak, hoci na take veci standardne neverim 🙂 to uz trosku mimo temy ale pripomenulo mi to
@alenocka0802 tiež som od nej odišla cca pred 4 rokmi. Jej riešenie problémov bolo take povrchne. Nebola som spokojná.

Ja som s nou nemala dobru skusenost... Venuje sa len tehotnym alebo predpisuje antikoncepciu, akoby ine problemy neexistovali. A odhovara od ockovania. Odisla som od nej pred 3 rokmi.