Skúsenosti s gynekologičkou Miroslavou Vargovou z Ružinova
Ahojte, prosím, máte skúsenosti s touto pani doktorkou? Ordinuje v Ružinove.
Našla som len recenzie spred 10 rokov...
Ďakujem.
Ja som bola tiez davno raz, asi 10r dozadu len na akutne vysetrenie. Vysetrenie ma bolelo, nebola velmi citliva p.doktorka, a odvtedy sa mi to este nestalo aby ma niekto tak vysetroval. Inak sa mi zdalo, ze ma aj pocuva, to bolo zase fajn... no a predpisala mi tak silne antibiotika do posvy, ze som v noci revala ako ma to neuveritelne svrbelo, znicilo mi to floru uplne, pritom som mala len premnozene bakterie ecoli v posve, po navrate z egypta z dovolenky. Este 3 mesiace po tejto liecbe som mala zvlastne a neprijemne bolesti v podbrusku, ani moja dr mi uz nevedela pomoct, no a tu sa poniektore asi pousmejete, ale mne naozaj pomohlo, ze som zaspala u babky na gauci na niekolko hodin a jej macka si mi lahla na brucho a priadla cely cas, a nasledne bolesti presli...dodnes pre mna zazrak, hoci na take veci standardne neverim 🙂 to uz trosku mimo temy ale pripomenulo mi to
@alenocka0802 tiež som od nej odišla cca pred 4 rokmi. Jej riešenie problémov bolo take povrchne. Nebola som spokojná.
Inak ako ona vyzerá? To je taká mladšia doktorka blondínka? Lebo ja absolútne nemám pamäť na tvare a teraz som tam prednedavnom bola a bola som šokovaná z toho aký prístup bol z jej strany. Pri navrhnutí liečby som nemohla absolútne nič povedať, iba mlela a mlela. Žiadny priestor na otázky na všetko len to je v poriadku a išla si svoje. Som odisla z ordinácie a normálne som bola v šoku. Lebo chodím dlho do tej ordinácie ale mám pocit že toto bola iná doktorka.. ja si pamätám len takú brckavu usmiatu nízku pani doktorku, to je tuším aj Vargová.. ona sa s niekym v tej ordinácii strieda?? Neviete?

Ja som s nou nemala dobru skusenost... Venuje sa len tehotnym alebo predpisuje antikoncepciu, akoby ine problemy neexistovali. A odhovara od ockovania. Odisla som od nej pred 3 rokmi.