Skúsenosti s Gynsana: Lekári a cenník
Dobry den,
Viac krat som pocas tohoto roka navstivila stranku gynsany no ako som si nasla v starom prispevku, od r 2021 sa teda o moc nezlepsila….
Nic sa z nej neda vyzistit
Ake mate prosim skusenosti ?
Aky lekari tam robia?
A aky maju cennik?
Vopred Vam dakujem za kazdu odpoved/ skusenost 🙂
@47katka47 tiež sa pripájam ako max spokojná, chodím k MUDr. Križkovi, tento rok som bola aj u MUDr. Feriancovej na sono prsníkov. Ceny bratislavsky štandard, 70€ za prehliadku, minimalne čakanie (objednavanie na čas)
@zirafkasaska @12_lucita Prosím Vás, čo je to ten bratislavský štandard? Ja som u svojej gynekologičky nikdy neplatila tak veľa za prevenciu.
@katemiss90 je to súkromná ambulancia a nemá zmluvu s poisťovňami, pokiaľ viem, všetky si účtujú poplatky, preto je to štandard. Ja som s prístupom tohto lekára spokojná a som ochotná 1x ročne zaplatiť tento poplatok. Nepoznám žiadneho štátneho gynekológa, u ktorého sa neplatí žiadny poplatok.
@katemiss90 Bratislavskym standardom som mala na mysli cenu v akejkolvek bratislavskej sukromnej ambulancii, ktora nema zmluvu so zdravotnymi poistovnami. 70 eur (a viac) som uz platila u gynekologa, na gastre na Bezrucovej, u dermatologa, ci u zubara 🙂
@12_lucita Na Bezručovej predsa majú zmluvy so zdravotnými poisťovňami?
@katemiss90 Za vysetrenie v gastro ambulancii sa plati, na stranke najdes cennik. Neviem, ci maju zmluvy s poistovnami, ja som poistenec vszp a platila som normalne podla zverejneneho cennika.
Ahojte, viete niekto niečo o tom, že dr. Ferianec odišiel zo Slovenska? Z rôznych miest počúvam rôzne informácie ale nikto mi nevie povedať nič konkrétne.

Ja ma skvelú skúsenosť, som pacientkou doc. Ferianca už niekoľko rokov, predtým Gynaex. Jeho žena sa tam špecializuje na vyšetrenie prsníkov. Sú tam aj ini lekári z Gynaexu, väčšinou sú to zamestnanci aj Ruzinovskej nemocnice.
Ceny: za preventívnu som platila naposledy 70€, iné si konkrétne nepamätám. Tuším okolo 50€ každá poradňa keď som bola tehotná.