Skúsenosti s maliarom Adamom pri rekonštrukcii bytu
Ahojte, prosim ake mate s nimi skusenosti pri prerabke bytu? Cize nemyslim len vymalovanie, ale celu prerabku. Dakujem (pripadne ak mate tip na partiu z ba kludne napiste). Pekny den
Ahoj dnes som tam pisala ohladne malovania, vecer mi volali ale tak neviem....sedia az v prahe a asi poslu maliarov s ktorymi maju zmluvy a nikto nevie aki su....asi ten co ma volno, toto som nasla na nete: https://slovenskobcan.com/upratovanie/banskobys...
Ahoj, my sme cez nich riešili maľovanie bytu a už by som do toho znova cez nich nešla. Ak chceš vedieť viac, môžeš mi napísať
Ak potrebujete vymalovat, mojmu manzelovi sa uvolnili terminy😊
Neodporúčam,určite neodporúčam
@olympus napisete prosim viac? Dakujem
Napíšte mi správu
Poptavali sme u viacerych firiem a ostatni mali ceny 2x vyssie. Vsetko bolo tak ako sme potrebovali a hlavne termin ktory nam vyhovoval. Za nas dobra sluzba a maliar super.
ja som uz stokrat olutovala ze som riesila malovanie bytu cez nich .... poslali mi romov malovat byt ... robota katastrofa ked som ich po prvom dni zyebala ze co to ma znamenat ta trochu sa to upravilo ale prvy a posedny krat .. uz nikdy viac ... presli 2 mesiace a uz mam prasknute steny v izbe ... fakt asi zalezi koho poslu a asi si myslela ze byvam v dedine kde ziju cigani ze mne je dobry na robotu aj cigan ... a ked som im volala a pisala stazovala sa tak sa tvarili ze staznosti neboli a take ... proste cele zle .. moja chyba ze som to cele nezrusila hned
@zitush aj ste pisali niekde zlu recenziu? Napr google? Pretoze vsade sa tvaria ako mega profici na sprostredkovanie kvalitnych majstrov. Mne smrdelo len to, ze ked mi posielali odhad ceny prerabky komplet bytu, tak to bolo skoro o polovicu lacnejsie nez trhova cena 😀
no nakoniec som to recenzovanie na googli nasla ... napisala som negativnu recenziu a hned vecer mi aj volali ze chcu to yriesit k spokojnosti oboch stran .. tak som zvedava
tiez som si nebola ista ale rozhodla som sa dat tomu sancu pretoze cely proces bol velmi rychly a pan ktoreho poslali bol velmi slusny a sikovny, s vysledkom som spokojna
Bohužiaľ, zlú skúsenosť a rozhodne neodporúčam. Práca odvedená katastrofálne – steny fľakaté, nerovnomerne natreté a miestami sa farba olupovala. Okraje pri zárubniach a rohoch nepresné.
Po práci príšerne špinavá dlážka, okenné rámy, zárubne zamaľované, akoby sa o presnosť ani nesnažili. Navyše, pôvodne odsúhlasená cena sa z ničoho nič zdvojnásobila bez jasného vysvetlenia.
Na moje sťažnosti, po prísľuboch "že budeme to riešiť" sa viac nikto neozval.
Nakoniec sa to celé muselo spraviť znovu.
@bluehorsie otras v takomto stave vratit byt. Oni (Maliar Adam) aby ziskali zakazku tak ponizia odhad ceny zamerne. Potom ten majster co pride pyta podstatne viac. Ale aby nechal za sebou toto, to je hanba. Snad aspon viete meno toho fusera, co takto robi, nech im mozete napisat pravdivu recenziu.
Bohužiaľ,ale to je CHYBA spoločnosti Adam.Nie maliara.Jeho ošklbali ešte z toho mála čo vám zarátali on dostal ani nie 40% a to si strhli aj z materiálu čo on použil aj € z cesty čo k vám meral.Bohužiaľ takto to nefunguje,že chcete ušetriť na úkor iného a takto to dopadá.Keby mali takých profesionálov,tak by mali svojich ľudí a adekvátne by ich zaplatili a tý by odviedli poriadnu prácu.
@bluehorsie tak nejako podobne to vyzeralo aj u mna .....
Dobrý deň, práve čítam rôzne storky o firme Adam, tak pripájam aj ja jednu. Oslovila som ich v predstihu asi koncom júna. Potrebovala som porobiť viac vecí: vysekať zárubne, vymaľovať, o .dstrániť starú a položiť novú podlahu. Všetko vyzeralo úžasné. Firma sa tvári ako jedna veľká nadnarodná spoločnosť. Na každú prácu majú zvlášť manažéra. Takže, hneď som mala určené termíny, cenovú kalkuláciu, už len začať. 28.07. mám prvý termín na odstránenie zárubní. V piatok o 17.00 mi poslali e-mail s kontaktom na partnersku firmu,ktorá mala prácu vykonať. V zápätí sa mi ozval človek ukrajinského pôvodu, ze on vnútorné zárubne nerobí, lebo to je veľa roboty. O chvíľu už chcel prísť ale nie podla termínu, ale cez víkend, lebo v pondelok už niečo má. Tak som kontaktovala partnerku firmu smskou. Majiteľ o nicom nevedel, nikoho mi neposlal a ani na mňa nedostal kontak. Momentálne sa nachádza na dovolenke v zahraničí. Tak som poslala e-mail materskej firme Adam. Lenže, čo vybavíte v piatok o 17.00 a cez víkend. Sama som zvedavá, ako to dopadne. Ešte sa ani nezačali, a už prvý čistý prúser. Ak má netrafí šľak, tak dám info, ako to dopadlo....
Dobry den,tiez rada pridam recenziu na tuto firmu zial upozornujem bude to iba same negativum.
DNA 22.7 NAM SPOLOCNOST MALIAR ADAM POSLALA EMAIL O OHODNOTENI ICH SPOLOCNOSTI ZA VYKONANU PRACU TOTO BOLA ICH OSUDNA CHYBA!
Všetko sa to zacalo dna 22.8.2024 ked sme kontaktovali spolocnost o cenovu ponuku,zle nam vypocitali cenu zakazky povodne sme mali platit 1666 eur a vyratali nam 2093 eur,okej stava sa mylit sa je ludske ale to co prislo potom uz ludske nebolo!
26.8.2024 nam bol poslany partner ktory ani neprisiel iba sa vyhovoril ze je v nemocnici a spolocnost o tom vobec nemala informaciu.
27.8.2024 Našli partnera co aj zakazku vykonal ale bola to fuserina 1. triedy!!!
6.9.2024 boli ukoncene prace a tym bolo: zburanie priecky,nova stierka+omietky,pokladka podlahy a elektroinstalacia-ciastocna robili nam len 3 pridavne zasuvky. Co sa nam nepacilo ze pani robotnici si nenosili vlastny rebrik ktory sme im pozicali kompletne ho zaspinili ani ho neumyli a ako vsade pisu ze si po sebe upratuju nemali sme ten pocit nakolko sme zakazdym po ich odchode upratovali asi dve hodiny.
7.9.2024. Vsimli sme si ze podlaha sa hrozne zacina prehybat a zacina vrzgat podali sme majstrom reklamaciu a ich odpoved ze co s tym bola no teraz uz nic!
25.9.2024. Zacali sme podlahu riesit s firmou ktora nam partnera poslala a napisali nam ze hladaju usilovne noveho partnera a ze sa ozvu ked niekoho najdu co sa vobec nestalo.
30.9.2024. Zacala nam praskat nova stierka to sme im hned v ten den pisali odpoved od nich prisla az 3.10 a to opat ze usilovne hladaju partnera na opravu co sa opat nestalo.
9.10.2024. Som pisal opat ja nakolko vobec neodpovedali a volali sme im 12x a nic.
17.10. Konecne prisla odpoved po nasom naliehani a poslali nam komentar povodneho partnera ktory nam spojil med a hlinik spolu plus dal niekolko typov wago svoriek (mame aj foto) plus nam zasuvku nenamontoval ale prilepil silikonom a kable do zasuvky uplne narval-komentar partnera ze vsetko je v absolutnom poriadku pokladam za absolutne neprofesionalny.
Bolo nam od firmy povedane ze pravo nahlasit nejaku vadu/problem/reklamaciu mame udajne do 72. hodin co zo zakona tak vobec neni nakolko je zarucna doba 24 mesiacov,dalej nas obvinili ze polozenu podlahu sme si znicili sami a to polozenim novej kuchynskej linky na novu podlahu hned na druhy den pricom montaz linky bola o 6 dni neskor.
24.10- opat vyhovorky ze hladaju partnera.
8.11.- zacala nam skoro horiet zasuvka mame aj foto komplet speceneho vnutra-obratom sme im volali asi 100x no neuspesne pisali sme im na email a az poobede prisla od nich odpoved ze nam niekoho mozu poslat az v nedelu alebo pondelok podotykam ze toto sa stalo v PIATOK- nasledne opat vyhovorky ze partner pride cez vikend nestalo sa tak,neprisiel vobec.
8.11.- Poobede Vam niekoho posleme a nikto opat neprisiel.
Skoro do Vianoc sme boli bez prudu v kuchyni nakolko nikoho nikdy neposlali a museli sme si to riesit vo vlastnej rezii a to vymenenim rozvodnej skrine,kabelaze-opravenim spominanej zasuvky a kontrolou vsetkych ostatnych co nas stalo nemalo penazi. Po posudeni odbornym elektrikarom jeho posudok znel: Na základe obhliadky a vykonania posúdenie ohrozenia nesprávnou
kombináciou elektrickej inštalácie:
Počas odbornej prehliadky bolo zistené že "elektrikár spoločnosti maliar
adam" vôbec svojej práci nerozumie vôbec nezohľadnil 40 rokov starú
elektroinštaláciu a kombinoval ju s novou elektroinštaláciou
kombinovaním AL vodičov s vodičmi Cu nevhodného prierezu. Nezohľadnil
požiadavky elektrospotrebičov, ktoré mali byť po jeho činnosti
namontované. Zachovaním pôvodných istiacich prvkov. Neodovzdal revíziu
po vykonaných elektro prácach. Na spoločnosť maliar Adam, podám po
ukončení odborného stanoviska podnet na inšpektorát práce, aby preveril odbornú spôsobilosť pracovníka
elektro a taktiež firmy či má vôbec oprávnenie na výkon činnosti. A na
Slovenskú Obchodnú Inšpekciu pre porušenie práv a povinnosti voči
spotrebiteľovi. Spotrebiteľovi nebola predložená žiadna zmluva ani
odovzdávajuco-preberajúci protokol-maximalne bol podpisany preberaci protokol co ostal iba Vam a zakaznik nema nic.
Od odborneho elektrikara sme obdrzali aj posudok a aj reviznu spravu.
Tuto firmu aboslutne nikomu neodporucam vo veci ohrozenia zivota/zniceniu veci a neochote komunikovat-riesit vaznu situaciu!
Spoločnosť Adam môžem len odporučiť. Spolupráca prebiehala bez akýchkoľvek problémov – komunikácia bola rýchla, jasná a vždy profesionálna. Práce boli vykonané kvalitne, načas a podľa dohody. Oceňujem aj ochotu prispôsobiť sa požiadavkám a dbať na detaily. Výsledok predčil moje očakávania.
Spoločnosť Adam môžem len odporučiť. Spolupráca prebiehala bez akýchkoľvek problémov – komunikácia bola rýchla, jasná a vždy profesionálna. Práce boli vykonané kvalitne, načas a podľa dohody. Oceňujem aj ochotu prispôsobiť sa požiadavkám a dbať na detaily. Výsledok predčil moje očakávania.
@josef_varga no, profil vytvoreny tento mesiac, to skor vyzera na reklamu nez na realnu recenziu…
@josef_varga no, profil vytvoreny tento mesiac, to skor vyzera na reklamu nez na realnu recenziu…
@anonym_autor nuž veru, roky nepomáhajú pamäti. K starému účtu som sa už nevedel prihlásiť, tak som si založil nový profil.
Recenzia je poctivá – robota prebehla, ako sa patrí: dohodli sme sa, urobilo sa načas a poriadne. Doma už mám novú podlahu aj pekne vymaľované.
Dobrý deň, manžel robia kvalitnú prácu, ak by mal niekto záujem o prerábky.

Nikto nic? ☹️