icon

Skúsenosti s materskou školou pri lese na Kysuckej ulici?

24. mar 2024

Ahojte navštevuje vaše dieťatko túto škôlku ? Ste spokojní ? Aké sú učiteľky ? Akú tam majú adaptáciu ?

sellycka13
25. nov 2024

Učiteľky fajn dieťa prichádzalo šťastné a spokojné zo škôlky.....cena škôlky sa výrazne navýši krúžkami tj neni to 400eur ,ale 400e plus strava a krúžky a výlety mesačne aj plus 100-200eur mesačne......prístup a parkovanie hotová katastrofa......

autor
25. nov 2024

@sellycka13 ďakujem za info, zvažujeme ju ešte stále. Ale teda tie krúžky a výlety za kľudne aj 200€ mesačne, to ma zaskočilo. To kam chodia ?
Učiteľky sú všetky fajn ? Striedajú sa, alebo má dieťa len tu jednu svoju stále ?
Parkovanie viem že je pod škôlkou alebo na železnej.

sellycka13
25. nov 2024

Napr vylet na lezenie nepovinny,su aj povinne take lacnejsie vylety ,tie kruzky sportove a pod nepovinne.Inak ucitelky velmi sa snazia co sa vsetkeho tyka neni tam fluktuacia. Ak mate blizko domu a statnu skolku nechcete urcite sem. My sme dali do statnej skolky a trpko lutujeme extrem.

autor
25. nov 2024

@sellycka13 ďakujem veľmi pekne a tie drahšie sú každý mesiac alebo skôr 1-2x ročne ? Vy ste prečo potom zmenili škôlku ? Bolo niečo výrazne negatívne ? Ak teda správne chápem že ste mali dieťatko tam a odišli do štátnej a nakoniec to ľutujete.

sellycka13
6. dec 2024

Hej kvôli peniazom a kvôli vzdialenosti od domu sme odišli do štátnej. Ale na Kysucku určite sa oplatí vrátiť až na to strašné parkovanie a obyvateľov bytovky oproti škôlke, ktorí majú veľké nervy nato, že tam škôlka je, mne sa 1 pán z tej bytovky raz vyhrážal a fotil si moje auto, veľmi nepríjemní ľudia tam bývajú oproti škôlke. Ja som aj tak v štátnej vydržala dieťa nechať 3 mesiace a vzdala som to, znova sme v súkromnej škôlke..