Skúsenosti s maxilofaciálnou chirurgiou v Bratislave
Prosím vás máte s nimi skúsenosti?
Ako vždy nič nepíšu na nete žiadne recenzie ktovie prečo.
@alenka58 Áno tam,mňa zaujíma hlavne tá celustna operácia,koľko to stojí,ako to prebieha,recenzie naň atd.
Cennik máš na webe ousa. Skús zavolať do niektorej ambulancie a opýtaj sa. Na zákrok som tam nebola, takže s cenou neporadím… robím tam na inom oddelení…
@oriesocek Pozerala som ale nenašla som cenník na operáciu.Nasla som len na strojček keď je ťažká odchýlka 4600 eur.
Pokazilo sa mi auto, koľko ma bude stat oprava??
Na margo tvojho príspevku- nikto ta tu nevidel čo ta trápi, v akom stave máš celuste, takze nikto ti tu cenu nepovie. Pokial viem, ak to je operacia pre zdravotne komplikácie, prepláca poisťovňa.
Ale v prvom rade treba ist za lekárom a nechat sa dôkladne vyšetriť, až potom ti budú vedieť povedať čo a ako
@kristinka92 To chápem že nikto ma nevidel v akom to mám stave,ale nejaka informativna cena aspoň približne nech má človek predstavu.Tak isto priebeh operácie, skúsenosti ľudí čo tým prešli nech mám predstavu ako to celé prebieha.A keď nič som nenašla vieš napadlo ma prečo nič není o tom písané.Mna zaujímajú aj rizika čo sa môže stať ak lekár zavini proste všetko,ochrnutie alebo smrť,aká je šanca že sa operácia podarí a tak.
Ahojte,volala som tam že chcem sa objednať.A pani mi hovorila že nedá sa objednať lebo o 6tej ráno dávajú casenky a mám tam dôjsť čo najskôr aby sa mi ušla casenka.Lenze ja to mám dve hodiny cesty do BA aj to musím ísť s manželom lebo sama to neodsoferujem v Bratislave.Plus ráno nosím deti do škôlky a školy, nemáme babky k dispozícii aby zaniesli.Tak to by sme museli ísť všetci piati skoro ráno a deti tam nevydržia čakať so mnou,ktovie dokedy sa dostanem na rad ak vôbec.To je taká blbosť že nedá sa objednať.
Ahoj, dám to vedeniu na riešenie….to je úplná blbosť takto v modernom svete objednávať. Každá ambulancia si to rieši po svojom - musíme to zladiť, zefektívniť a urobiť user frienfly…
My máme skúsenosť len s maxilofaciálnou ambulanciou a oddelením v Rooseveltovej nemocnici v Banskej Bystrici. Odborníci a všetci veľmi príjemní. Objednávajú, ale vždy ešte čakáme, nakoľko mávajú veľa pacientov. Ale vždy nás v daný deň vybavili.
Prosim vieš to napisat aj ako recenziu? Nie útočne, iba faktickú skúsenosť s objednávaním…v rámci zlepšovania procesov dúfam, že bude volá to zmeniť, ak sa budú klienti sťažovať…
Syna tam operovali, mal cystu v sánke. Chodíme tam už 6.rok na kontroly. Nemôžem povedať krivého slova na nikoho v tej nemocnici. Nepíšete čo konkrétne potrebujete riešiť.
@monik83 Konkrétne operáciu sánky pre dospelú osobu no samozrejme najprv konzultáciu riešiť.Mne zubárka odporučila Bratislava ale spomínala aj BB že MUDr Slávik robí také operácie.Len BA by bolo bližšie ku mne,len keď nedá sa objednať.
Strojček predtým, návšteva chirurga . Po zákroku tekutá strava 5-6 týždňov. Rehabilitácia, strojček po ortognátnej operácii asi 6 mes.
Strojček sa platí. Operácie sú hradené poisťovňou, lebo je to aj po zdravotnej stránke. Dá sa to zvládnuť. Bola som operovaná na Heydukovej

na Heydukovej? tam sú veľmi skúsení lekári