icon

Skúsenosti s Mediklinik v Bratislave - vybratie mandle

vahcaac
19. máj 2025

Máte niektorá skúsenosť s touto klinikou? Zvažujeme ju ako jednu z možností spolu s jednodňovou chirurgiou Kramáre.

13uzivatelka11
20. máj 2025

my ideme do Piešťan. Budeme platiť len 150€ za anestézu a 20€ za ventilacne trubičky do uší a termín operácie sme dostali do 2,5 mesiaca odkedy som im prvýkrát volala. O mesiac a pol už nás čaká operácia.. minulý týždeň sme boli na vstupnej kontrole.. jediná nevýhoda že sme čakali asi hodinu v čakárni na vyšetrenie, ale doktorka bola veľmi milá a inde by som asi taký rýchly termín nemala a súkromné v Bratislave už stoja cez 350€.

vahcaac
autor
20. máj 2025
@13uzivatelka11

my ideme do Piešťan. Budeme platiť len 150€ za anestézu a 20€ za ventilacne trubičky do uší a termín operácie sme dostali do 2,5 mesiaca odkedy som im prvýkrát volala. O mesiac a pol už nás čaká operácia.. minulý týždeň sme boli na vstupnej kontrole.. jediná nevýhoda že sme čakali asi hodinu v čakárni na vyšetrenie, ale doktorka bola veľmi milá a inde by som asi taký rýchly termín nemala a súkromné v Bratislave už stoja cez 350€.

@13uzivatelka11 akou metódou to idu operovať ?

13uzivatelka11
20. máj 2025
@vahcaac

@13uzivatelka11 akou metódou to idu operovať ?

@vahcaac zrejme klasickou 🤷‍♀️ nenapadlo sa ma spýtať a ani nespominala že by to robili nejako špeciálne.

vahcaac
autor
20. máj 2025
@13uzivatelka11

@vahcaac zrejme klasickou 🤷‍♀️ nenapadlo sa ma spýtať a ani nespominala že by to robili nejako špeciálne.

@13uzivatelka11 sú dva spôsoby, preto sa pýtam

13uzivatelka11
20. máj 2025
@vahcaac

@13uzivatelka11 sú dva spôsoby, preto sa pýtam

@vahcaac počula som že sa to robí aj dakym laserom na tých súkromných klinikách, mne sa to už zdalo zbytočne drahé. Pri nosnej mandlí podľa mňa nebýva nejaký problém s rekonvalescenciou, takže je asi zbytočne za to priplácat. 🤷‍♀️ Ja sa z celej operácie aj tak bojím tej celkovej anestezi a tu by musel podstúpiť tak či tak. Ja som teda vybrala Piešťany hlavne kvôli tomu termínu že dali fakt skoro a mali zároveň aj dobre recenzie. Čo som čítala tak na Kramáre sa čaká minimálne 8-10 mesiacov, Antolská je tiež vraj dobrá ale tam v lete ani neoperuju a čakalo by sa tiež dlhšie a keď som písala do pro care, tak termín vstupnej kontroly mi ponúkli až v july a tiež by tam bola cena minimálne 350€. Myslím si že aj na mediklinik vygooglis dost recenzií kým sa ti tu niekto ešte ozve. Chápem že hľadáš aktuálne skúsenosti.

baluboy
10. sep 2025

@vahcaac Asi ste chceli ten zakrok koblaciou (plazmatickym nozom). Tiez som nasiel len Centrum kramare a Mediklinik ktori to robia. Nakoniec ste to podstupili? Kde prosim? Ake su skusenosti. Vdaka

vahcaac
autor
10. sep 2025
@baluboy

@vahcaac Asi ste chceli ten zakrok koblaciou (plazmatickym nozom). Tiez som nasiel len Centrum kramare a Mediklinik ktori to robia. Nakoniec ste to podstupili? Kde prosim? Ake su skusenosti. Vdaka

@baluboy nakoniec ešte nikde 🙂 vyšli trochu zhoršené predoperačné. Ale teda už jedine Kramare, Mediklinik už nie 🙂

baluboy
11. sep 2025
@vahcaac

@baluboy nakoniec ešte nikde 🙂 vyšli trochu zhoršené predoperačné. Ale teda už jedine Kramare, Mediklinik už nie 🙂

@vahcaac drzime prsty. Mediklinik ani my nie, tam sa robia plasticke chirurgie ako na beziacom pase a nemate zarucene ze sa vasmu dietatu potom vobec budu venovat. mediklinik cena je 990e minus prispevok poistovne (union tusim 280e). Centrum Kramare 850e. Neviete ci to je uz po prispevku do poistovne alebo sa da este ziadat o prispevok? Dakujem

vahcaac
autor
11. sep 2025
@baluboy

@vahcaac drzime prsty. Mediklinik ani my nie, tam sa robia plasticke chirurgie ako na beziacom pase a nemate zarucene ze sa vasmu dietatu potom vobec budu venovat. mediklinik cena je 990e minus prispevok poistovne (union tusim 280e). Centrum Kramare 850e. Neviete ci to je uz po prispevku do poistovne alebo sa da este ziadat o prispevok? Dakujem

@baluboy Mediklinik nám osobne povedal, že sa hradí plná suma, cca 1100 e shaverom. Kramare je 400 e shaverom myslim, už po odrátaní. Je ľahké sa tam dovolať a majú aj online chat na stránke ak tak

blavackaerika
13. okt 2025
@vahcaac

@vahcaac dobrý deň môžem vedieť prečo nie?
My máme behom mesiaca absolvovať zákrok, konzultáciu máme tento týždeň.
Boli sme dlho rozhodnutí pre centrum Kramáre ale z týždňa na týždeň zvýšili sumu koblacie z 850 na 950-1000€ a tým pádom nedodržali to čo mi povedali v telefóne teda spomínanú sumu 850€. O týždeň neskôr ako som volala mi už povedali tu vyššiu.

vahcaac
autor
13. okt 2025
@blavackaerika

@vahcaac dobrý deň môžem vedieť prečo nie?
My máme behom mesiaca absolvovať zákrok, konzultáciu máme tento týždeň.
Boli sme dlho rozhodnutí pre centrum Kramáre ale z týždňa na týždeň zvýšili sumu koblacie z 850 na 950-1000€ a tým pádom nedodržali to čo mi povedali v telefóne teda spomínanú sumu 850€. O týždeň neskôr ako som volala mi už povedali tu vyššiu.

@blavackaerika pretože nám to príde v prípade komplikácií ako lepšia voľba, je to hneď vedľa najvyššieho pracoviska, plus si robia predoperacne anestéziologické pred operáciou.