Skúsenosti s meraním zraku v Grand optical v Avione v Bratislave
Dobryden,chcela by som naozaj presne zmeranie diptrii,mam vseliake skusenosti...Dokonca ocny lekar mi pomeral tak,ze mam pocit,ze nie s uplne vhodnym cislom dioptrii.Niektori to tamchvalia asla by som skusit,aj skla od nich.Viac ludi,viac skusenosti.Dakujem,akniekto sa podeli o skusenost,ci odporuca.
Boli sme na merani aj kúpili skla bola nejaká akcia.
Objednáva sa...
Dobrý lekár je na Kazanskej, ale dosť drahé meranie
@luccija aka klinila na Kazanskej,prosim
@naomielina
@luccija vdaka
@luccija v eccelens som bola,este si to chcem potvrdit inde,bola som vtedy po prebdetej noci...co moze menit vysledok
@luccija vdaka za tipy
Minulý mesiac bolo tiež meranie zraku zadarmo a bola som. Za mňa určite super a dokonca lepšie ako u očného. Ale je pravda že očný urobí podrobnejšie vyšetrenie, tu ti len merajú dipotrie, takže určite raz za čas si treba zájsť aj tam.

Ahoj. Ja som bola v Grand Optical OC Central na meranie zraku. Tá pani ktorá tam príde je z iného mesta takže sa treba predom objednať. Zrak zmerala aj povedala čo a ako takže všetky potrebné info som dostala. Čo sa týka skiel tak tie sú zbytočne predražené. Mám od nich okuliare aj skla ktoré sú totožné s inými a tie sú o viac ako polovicu lacnejšie. Perfektná stránka je eyerim.sk....na ktorej si vieš aj zopár okuliarov vyskúšať pomocou ich appky....mam aj od nich a som veľmi spokojná😉