icon

Skúsenosti s morfologickým screeningom u doktora Gábora

janie7
23. nov 2024

Ahojte žienky, bola som objednaná na morfologický screening v druhom trimestri k Mudr. Holáňovi avšak je dlhodobo PN. Ponúkli mi alternatívu v Gynsane, pána doktora Gábora. Tie, ktoré ste u neho absolvovali tento screening, poprosím Vás o Váš názor aký je a či detailne všetko odmerá a vysvetlí. Vopred vďaka.

olivia_c
24. nov 2024

@janie7 ano, je to velky odbornik, dosledny a vsetko vysvetli.

kvetinka719
24. nov 2024

Bola som u oboch zhodou okolnosti a bez obáv by som išla miesto Mudr holana k Mudr Gáborovi. Z môjho laického pohľadu popísal všetko veľmi podobne. A je to rovnako odborník, Gynsana ma celkovo dobrých gynekológov.

janie7
autor
24. nov 2024

@olivia_c
@kvetinka719 Ďakujem krásne, už som úplne kľudná.

paskoulina
28. nov 2024

@janie7 ahoj prosim ta kedy si mala mat morfo alebo nevies jak je PN? Ja maam mat pondelok a nikto mi nic nehlasil.., dakujem

janie7
autor
28. nov 2024

@paskoulina Ahojky, mne písali email, nenapísali do kedy no kamoška tuším spomínala, že cca do 8. decembra je Holáň PN. Ale neviem presne. Ja som mala mať morfo screening dnes a zhodou okolností som ho dnes mala u Mudr. Gábora, fakt veľmi príjemný lekár a detailista.
Určite skús do ProCare zavolať alebo napísať email.

paskoulina
29. nov 2024

@janie7 dakujem no pisala som napisali ze ma normalne robit ze ak by nie napisu snad mi to nenapisu dnes/pondelok ak by sa nedalo urcite chcem ist Mudr. Gaborovi uz som sa s nim stretla a je tiez vraj velky odbornik 🙂

janie7
autor
29. nov 2024

@paskoulina Tak to som rada, že už Holáň od decembra ordinuje, lebo chcela by som zažiť aj jeho v akcii☺️, aj keď sme boli z Mudr. Gábora včera nadšení. Manžel hneď, že či ideme k nemu aj na 3. screening😂
Držím palce, nech všetko v pondelok dobre dopadne.