icon

Skúsenosti s MUDr. Jozefom Dolinskym v NOÚ

21. sep 2025

Ahojte, máte prosím niekto skúsenosti s NOÚ a s Dr. Jozefom Dolinskym? Ďakujem

ninazemna
21. sep 2025

@anonym_autor Áno.

autor
21. sep 2025
@ninazemna

@anonym_autor Áno.

@ninazemna a prosím aká to je skúsenosť? Ja som sa nikde nič nedočítala, ako keby bolo embargo. A dosť by sa mi zišli nejaké skúsenosti.

ninazemna
21. sep 2025
@anonym_autor

@ninazemna a prosím aká to je skúsenosť? Ja som sa nikde nič nedočítala, ako keby bolo embargo. A dosť by sa mi zišli nejaké skúsenosti.

@anonym_autor Odborná alebo ľudská?

alenka58
21. sep 2025

moja kolegyna k nemu chodila, odborne výborný aj ju vyliečil, ale ľudsky a na ňu ako pacientku pôsobil veľmi negatívne , niekedy keď prišla od neho plakala, bola by radšej volila niekoho iného ale bolo jej povedané že je najlepší odborník na jej diagnózu

cacianka
21. sep 2025
@alenka58

moja kolegyna k nemu chodila, odborne výborný aj ju vyliečil, ale ľudsky a na ňu ako pacientku pôsobil veľmi negatívne , niekedy keď prišla od neho plakala, bola by radšej volila niekoho iného ale bolo jej povedané že je najlepší odborník na jej diagnózu

@alenka58 áno ako odborník ok, ale je to narcis...

autor
22. sep 2025
@cacianka

@alenka58 áno ako odborník ok, ale je to narcis...

@ninazemna no v tomto prípade ma zaujíma hlavne odborne..

@alenka58
@cacianka Ďakujem baby 🙏🏻 zaujíma ma hlavne odborná stránka, ľudsky mi je už jedno aký bude

cacianka
22. sep 2025

Ak môžeš, napíšeš diagnózu ? Možno iný lekár by bol lepší, lebo aj správanie a dôvera je dôležitá.

ninazemna
22. sep 2025
@anonym_autor

@ninazemna no v tomto prípade ma zaujíma hlavne odborne..

@alenka58
@cacianka Ďakujem baby 🙏🏻 zaujíma ma hlavne odborná stránka, ľudsky mi je už jedno aký bude

@anonym_autor Odborne na úrovni. Ako viacerí kolegovia.