Skúsenosti s MUDr. Luciou Haluzovou - pediatrická oftalmológia
Ahojte ma niekto skusenost s Mudr.Lucia Haluzova ?
Pracuje v NÚDCH na Kramaroch a je detska oftalmologicka. Chcela som sa dostat k Mudr.Olsiakovej ale neviem ju vypatrat🤨
Ak sa tu najde niekto od dr.Haluzovej napiste mi prosim ci ste spokojni popripade s cim ste nespokojni.
Dakujem pekne
Teochu pd veci, tiez mala dcera problemy s ockom od babatka, na kramaroch nam dali termin o pol roka. Nakoniec sme boli par krat v brne, ternim sme dostali do mesiaca a sice to bolo na samoplatbu, ale furt nejakych 20 eur.
My sme vtedy zvazovali midr elizovu, ale len termin u nej stal 100 euro
@majlo1234 no ved my sme u elizovej boli doteraz lebo ma pristupnejsie terminy. Ale 100e jedno vysetrenie a okuliare dalsich 180e. A poistovna NIC nepreplaca lebo neni zmluvna lekarka. Tak kazde 3 mesiace 280-300e na 1 dieta (a mam 2) tak kazde 3mes. cca 600e len na oci nemozem si dovolit, bohuzial
@majlo1234 no ved my sme u elizovej boli doteraz lebo ma pristupnejsie terminy. Ale 100e jedno vysetrenie a okuliare dalsich 180e. A poistovna NIC nepreplaca lebo neni zmluvna lekarka. Tak kazde 3 mesiace 280-300e na 1 dieta (a mam 2) tak kazde 3mes. cca 600e len na oci nemozem si dovolit, bohuzial
@anonym_autor boze, to su riadne palky teda

Teochu pd veci, tiez mala dcera problemy s ockom od babatka, na kramaroch nam dali termin o pol roka. Nakoniec sme boli par krat v brne, ternim sme dostali do mesiaca a sice to bolo na samoplatbu, ale furt nejakych 20 eur.
My sme vtedy zvazovali midr elizovu, ale len termin u nej stal 100 euro